Nevyhrala, no získala prestížnu Cenu stylistu: Aha, ako Janu vychválil Marián Hornyák!

Je dobojované! Víťazkou tohtotýždňových Nákupných maniačok, v ktorých súťažiace skladali outfity na tému Štrik, sa stala len 16- ročná študentka Viktória. Prestížnu Cenu stylistu si odniesla redaktorka Jana, ktorú stylista Marián Hornyák doslova vychválil do nebies!

Tento týždeň sa v Nákupných maniačkach predstavili učiteľka Barbora, redaktorka Jana, študentka Viktória a maliarka Sonja. Pri hodnotení jednotlivých outfitov na tému Štrik boli veľmi opatrné a udeľovali málo bodov, čo vo finále okomentoval aj stylista Marián Hornyák. Diváčky obľúbenej relácie na sociálnych sieťach dokonca hovorili o taktizovaní či o závisti. Nech už je to akokoľvek, víťazkou v hodnotení súťažiacich sa stala Viktória, na druhom mieste skončila Jana, tretia bola Barbora a na chvoste ostala Sonja.

Marián bol pri bodovaní v porovnaní s nimi oveľa štedrejší a udeľoval naozaj vysoké hodnotenia. Najviac bodov od neho získala redaktorka Jana, ktorej dal plný počet. "V utorok nakupovala Janka, ktorá stavila všetko na jeden zásadný kúsok svojho outfitu a to na úpletové šaty. Sú mimoriadne krásne, sadli jej napriek tomu, že nebola s nimi stotožnená. Podaril sa jej mimoriadne vydarený celkový outfit, doladený do posledného detailu. Nič by som na tom nemenil," zhodnotil Marián a blondínke dal 10 bodov.

​Desať bodov v aktuálnych podmienkach súťaže znamená, že maniačka získava prestížnu Cenu stylistu. "Ak si to zrekapitulujeme, tak pri troch z vás som nejaký ten detail menil a urobil trošku inak. V jednom prípade som povedal, že by som nemenil nič, takže Cenu stylistu tento týždeň vyhráva Janka. Gratulujem! Vitaj, medzi...to som v Nákupných maniačkach povedal možno trikrát, alebo teda, ty si tretia, že by som naozaj nič nemenil. Vitaj v klube dokonalých outfitov," povedal Hornyák. Janku jeho slová poriadne dojali a bolo vidieť, že ledva udržala slzy. Ani Mariánových 10 bodov však poradie v bodovaní nezmenilo a absolútnou víťazkou týždňa so zadaním Štrik sa stala študentka Viktória.

Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!