Emotívne vyznanie novej porotkyne z Maniačok: Aha, čo o sebe Ema Fajnor prezradila!

Neodmysliteľnou súčasťou ikonickej relácie Nákupné maniačky sú porotcovia, ktorí nad súťažnými outfitmi vynášajú finálny ortieľ. V nových častiach sa po boku ostrieľaného Mariána Hornyáka predstaví influencerka Ema Fajnor, ktorá bola pre tvorcov jasnou voľbou. A nám prezradila, čo ju na tejto príležitosti najviac dojíma!

V zmodernizovaných Nákupných maniačkach sa ako nová porotkyňa predstaví známa influencerka a bez debaty aj módna ikona Ema Fajnor. Ponuku byť súčasťou ikonickej relácie prijala s veľkým nadšením. "Je to naozaj výzva, ale prijala som ju s veľkou radosťou, pretože si pokorne aj nepokorne myslím, že to dám. Že na to mám všetky parametre, či už módne alebo komunikačné. Takže sa veľmi teším, že som im prišla vhod a, že sa to takto stalo," povedala Ema.

​​Temperamentná tmavovláska má za sebou niekoľko týždňov nakrúcania a už teraz je jasné, že sa vo svojej novej úlohe cíti ako ryba vo vode. Pochvaľujú si ju tvorcovia, ostrieľaný Marián Hornyák a samotné súťažiace. "Myslím si, že je to tým, že sa ja ku každému chovám pekne a láskavo. Úplne chápem, ak niekomu som nesympatická, to je pochopiteľné. Ale myslím si, že keď som k ľuďom láskavá, tak si to vážia a chovajú sa ku mne pekne," myslí si influencerka. Od prvej chvíle si sadli aj s porotcovským partnerom a výborne to medzi nimi funguje. "Marián bol strašne zlatý. Natáčame spolu prvý mesiac a keď sme v zákulisí bodovali, vzdychol si a hovorí: Ja som taký rád, že ťa mám. Úplne som sa dojala, lebo naozaj robí tú reláciu dlho, už tu bol všelikto a som rada, že sme sa takto chemicky všetci stretli," zhodnotila.

Nakupne maniacky 2023 - Ema Fajnor a Marian Hornyak Zdroj: TV JOJ

Zaujímavosťou je, že Ema bola odjakživa vernou diváčkou Nákupných maniačok a tak niet divu, že byť ich súčasťou je pre ňu doslova splnený sen. "Ja sa vnímam ako prototyp diváka Nákupných maniačok, čo to kuká a frfle doma. A hlasom ľudu by som tu aj chcela byť. Že naozaj poviem, čo si myslím a poviem srandy, poviem vhodné, nevhodné. Dúfam, že v tomto procese nikoho nezraním, lebo určite by som sa nechcela nad nikoho povyšovať, nech má hocijaký šatník. Ale určite to vnímam ako splnený sen," dodala s úsmevom.



Sledujte vynovené Nákupné maniačky od 4. septembra na JOJke!