Veľká zmena v Nákupných maniačkach: Súťažiace môžu vďaka TOMUTO ešte viac zažiariť!

V nových častiach Nákupných maniačok uvidíme šťavnatý súboj piatich žien, ktorých úlohou bude obliecť sa za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur na zadanú tému tak, aby všetkých ohúrili. Dojem však budú robiť na svoje súperky i porotcov aj svojimi šatníkmi a pokladmi, ktoré v nich ukrývajú. A práve toho sa týka aj veľká zmena, ktorá nás čaká!

Neodmysliteľnou súčasťou ikonickej relácie Nákupné maniačky je predstavovanie šatníkov jednotlivých súťažiacich. Kým jedna maniačka nakupovala, súperky si prezerali jej skrine, poličky, komody a obdivovali alebo kritizovali jej zbierku. Často sa však stávalo, že súťažiace hodnotili štýl danej dámy podľa kúskov, ktoré so štýlom, ktorý von nosíme, nemá veľa spoločného. Tepláky na doma, nohavičky, pyžamá či veci, ktoré má z nostalgie v skrini asi každá žena, aj keď ich nenosí. Okrem toho sa terčom posudzovania neraz stávalo aj zariadenie domácnosti, čistota či pohostenie...

​V nových častiach prichádza veľká zmena a tou je, že súťažiace prinesú ukážku svojho šatníka priamo do štúdia Nákupných maniačok. "Z môjho pohľadu je to čistejšie, že majú rovnakú východiskovú pozíciu všetky nakupujúce. Bez ohľadu na to, či je z Bratislavy, nie je z Bratislavy, alebo kam sa cestuje, netreba to hodnotiť. Z tohto pohľadu je to plus. Jedným z plusov tohto spôsobu je to, že majú šancu dopredu si vytriediť šatník a urobiť si tú, nazvime to, kapsulu, ktorú chcú ukázať, ktorou sa chcú pochváliť. Majú to, samozrejme, limitované na nejaký počet kusov, aby nám tam niekto nenosil stovky kusov oblečenia," vysvetlil porotca Marián Hornyák.

​Jedným dychom však povedal, že vie, že niektorým diváčkam bude práve pohľad do domácností trochu chýbať. "Ale chápem a verím, že diváčkam budú možno chýbať tie reálne šatníky, tie domácnosti a kúsok niečoho jedinečného, čo tie maniačky prinášali práve z tých svojich domovov." Pravdou však je, že šatník prinesený do štúdia nás rozhodne neochudobní o štipľavú kritiku, taktizovanie či drobné intrigy medzi súťažiacimi. "Ženy si doprajú, aj v negatívnom slova zmysle, takže vždy niečo sa dá nájsť a skritizovať. Každý má svoj štýl, svoj názor a svoj prístup. Áno, budú aj drámy," dodal Marián so smiechom.


Sledujte zmodernizované Nákupné maniačky už od pondelka 4. septembra každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!