Nákupné maniačky štartujú už v pondelok: Aha, na ktoré súťažiace sa môžete tešiť!

Obľúbená relácia Nákupné maniačky prinesie už od pondelka šťavnatý súboj piatich žien, ktorých úlohou bude obliecť sa za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur na zadanú tému tak, aby všetkých ohúrili. Pozrite sa, ktoré dámy uvidíte v prvom týždni!

Ikonická relácia Nákupné maniačky sa už v pondelok vráti na JOJku s novými časti, ktoré so sebou prinesú svieži vietor. Obľúbený projekt je totiž zmodernizovaný a diváčky sa môžu tešiť na viacero noviniek. Okrem úplne nového krásneho štúdia na nás čaká vynovená grafika, zvučka i zmena na porotcovskom poste. Ortieľ nad finálnymi outfitmi bude okrem Mariána Hornyáka vynášať aj influencerka Ema Fajnor.

NM 2023 - Marian Hornyak a Ema Fajnor Zdroj: TV JOJ

​Zaujímavé bude aj zloženie pätice súťažiacich, ktoré budú nakupovať v prvom týždni. Podľa zadania sa budú snažiť obliecť asistentka Katarína, mamička na rodičovskej dovolenke Romana, stylistka Katka, učiteľka Františka a majiteľka obchodu s módou Monika, ktorú všetci poznáte ako Moňu alias "deťáčiky moje". A my vám garantujeme, že sa bude na čo pozerať!


Sledujte ikonické Nákupné maniačky už od pondelka každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!