Porotcovia predstavia tému na prvý týždeň: Vedeli by ste sa obliecť podľa tohto zadania?

Obľúbená relácia Nákupné maniačky sa dnes v novom šate konečne vráti na televízne obrazovky. Hneď v úvodnej časti spoznáme nielen prvé nákupov chtivé slečny a dámy, ale aj tému, ktorej sa budú pri brázdení nákupného centra držať!

Prvý týždeň sa podľa zadania budú snažiť obliecť asistentka Katarína, mamička na rodičovskej dovolenke Romana, stylistka Katka, majiteľka obchodu s módou Monika a učiteľka Františka. Za dve hodiny a rozpočet 400 eur sa budú musieť obliecť tak, aby ohúrili svoje súperky a aj našich porotcov – Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Nuž, a práve oni im v prvej časti prezradia aj tému, podľa ktorej budú nakupovať. "Vašou témou tento týždeň bude Luxusný ľan. Prečo luxusný? Lebo je to prírodný materiál, veľmi kvalitný, absolútne ideálny na teplé mesiace. Myslím, že v obchodoch nájdete naozaj veľmi rôznorodé kúsky na túto tému a budete si môcť vyskladať zaujímavé outfity. Nemáte limitované, či si oblečiete niečo do práce alebo večer s kamoškami na drink, alebo s priateľmi na výlet. Takže, tému ako takú, kam sa tento outfit bude uberať, je absolútne vo vašich rukách," vysvetlí Marián.

NM 2023 - predstavovacka 1.tyzden Zdroj: TV JOJ

​Influencerka Ema Fajnor dá maniačkam hneď niekoľko tipov, ako tému zvládnuť čo najlepšie. "Ľan je krásny nadčasový materiál. Dovolím si povedať, že sa hodí žene aj mužovi každého veku. Vyzerajú v ňom super štýlovo malé deti, aj ženy v zrelom veku, ale aj mladé baby. Takže, som veľmi zvedavá, či siahnete po letných šatách, košeli, nohaviciach, možno aj po sakovom komplete. Ako novinku v módnom svete pozorujem aj to, že v ľanovom materiáli sú v poslednej dobe už aj doplnky. Takže, možno nájdete brošňu, čelenku, kabelku a my sa necháme prekvapiť," doplnila temperamentná tmavovláska.

​Drvivá väčšina tohtotýždňových maniačok sa z tejto témy poteší. Moňa bude dokonca jasať od radosti. "Ja, keď som bola za doby koňa v Caracase, tak bohaté Venezuelky ony všetky nosili len ľanové veci. Keďže to je na rovníku a je tak teplo. To je vzdušné, proste prírodný materiál. nad prírodný materiál nie je," zhodnotí. Po vypočutí zadania sa však staihlo hrdlo asistentke Kataríne. "Ach bože...ja ľan v skrini ešte nemám a ani k nemu neiklinujem. Škoda, že nie je téma Barbie...," povie nešťastne. Ako si s touto témou súťažiace poradia?


Sledujte zmodernizované Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!