Katka nenechá na Moninom šatníku nitku suchú: Toto je nablyšťaná bieda a Miss Hniloba!

Vojnovú sekeru asi nezakopú! Konflikt medzi stylistkou Katkou a majiteľkou obchodu s módou Moňou naberá v Nákupných maniačkach grády každým jedným dňom. Vyvrcholí to v piatkovej časti, keď si Katka vezme na paškál blondínkin šatník. A veru nenechá na ňom ani nitku suchú!

Ako posledná bude tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať outfit na tému Luxusný ľan majiteľka obchodu s módou - temperamentná Monika. A kým ona bude brázdiť obchody, jej súperky budú hodnotiť jej šatník. Skôr než sa doňho vyberú, budú tipovať, aké kúsky v ňom nájdu. Katarína, Romana a Fany sa zhodnú na tom, že v ňom určite nájdu drahé a značkové luxusné veci či kožušiny. Stylistka Katka si nenechá ujsť príležitosť a okamžite na to vyjadrí svoj názor. "Ja mám na takýto štýl názov. Nablyšťaná bieda sa tomu hovorí," skonštatuje. "Ale ona je taká preexponovaná. To je jej osobnosť. Ona má rada okázalé materiály, vzory, kožuchy...mne to k nej ide," bude Moňu brániť Romana.

NM 2023 - Miss hniloba Zdroj: TV JOJ

​Najväčšia spŕška kritiky však od stylistky príde, keď maniačky prídu do Monikinho šatníka. Bohato zdobené náhrdelníky nazve bižutériou z kolotočov. Aj ju samotnú nazve kolotočárkou. "Nech si to dá všetko naraz, nech jej krk odtrhne," podotkne. Ďalšie hanlivé slová vysloví, keď medzi doplnkami zbadajú látkové vrecúško. "Tam sa skrýva jej smradľavý parfém. Jej nahnilý parfém, z ktorého tu každého bolí hlava," zhodnotí. "Slovo nahnilý parfém bolo cez a nepáčilo sa mi to vôbec," povie Fany. Nuž, a pokračovať v kritizovaní Monikinho šatníka bude aj pri kamienkami vykladanom diadéme. "Ježiš, tá koruna. To asi vyhrala Miss Hniloba," neodpustí si. Aký outfit napokon Monika vyskladá a čo jej na to povie Katka?

NM 2023 - Miss hniloba Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - Miss hniloba Zdroj: TV JOJ



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!