Nepríjemné prekvapenie pre súťažiace hneď na úvod: Lucia a Laura z Maniačok sú sestry!

V úvode pondelkovej časti ikonických Nákupných maniačok vyplávalo na povrch prekvapenie, ktoré súťažiace nepríjemne prekvapilo. Jedno z dievčat sa totiž priznalo, že práve nakupujúca súperka je jej sestra!

Súťažiace v Nákupných maniačkach dostali tento týždeň tému Premiéra, na ktorú sa budú musieť obliecť za dve hodiny s rozpočtom 400 eur. Ohúriť súperky i porotcov Mariána Hornyaka a Emu Fajnor sa budú snažiť študentka Lucia, fotografka Natália, modelka Awa, trénerka Laura a majiteľka štúdia na chudnutie Simona. Hneď v úvode však vyplávalo na povrch tajomstvo dvoch súťažiacich. Laura a Lucia sú totiž sestry! "Musím sa vám s niečím priznať. Tá piata, čo dnes nakupuje, je moja segra," prezradila Laura. "Nieže si dáte desať bodov," zareagovala okamžite Simona. "Uvidíme. Šli sme do súťaže, tak kto z koho. Uvidíme. Ale nevidím v tom nejakú výhodu. Všetky máme rovnaké kritériá," odpovedala jej blondínka.

NM 2023 - Premiera Zdroj: TV JOJ

​Súperky však na to majú iný názor. "Nie je príjemné, že ten piaty člen je sestra. Nech je sestra koho chce, pre mňa za mňa nech je to aj dieťa Borisa Kollára, ale ja kebyže u mám svoju sestru, tak jej prirodzene nadŕžam. Je to moja sestra, takže aj kebyže dôjde vo vreci, dám jej desať bodov," zhodnotila Natália. "Podľa mňa je to rodinkárstvo. Kebyže tu mám sestru, tiež jej dám desinu," skonštatovala Simona. Pravdou však je, že aj keby si sestry udeľovali body nespravodlivo, víťazstvo nevedia až tak ovplyvniť. Až dvadsiatimi bodmi totiž disponujú naši porotcovia a už minulý týždeň sa ukázalo, že taktizovať sa nielenže nevypláca, ale to ani k ničomu nevedie. 


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!