Vrátili jej to aj s úrokmi: Maniačky vysmiali a zvozili Natáliin šatník pod čiernu zem!

Nešetrili ju! Kým súťažiaca Natália v obchodoch skladala svoj outfit na tému Premiéra, súperky prelustrovali jej šatník. A nenechali na ňom ani nitku suchú. Pondelkovú kritiku jej doslova vrátili aj s úrokmi a vysmiali a zvozili azda všetko, čo do štúdia priniesla.

V pondelkovej časti ikonických Nákupných maniačok sa súťažiaca Natália vyjadrovala dosť kriticky na adresu Luciinho šatníka. Viaceré kúsky sa jej nepáčili a dala to otvorene najavo. Kritizovala umelé kožušiny, viditeľné veľké logá i zvieracie vzory. Na záver dodala, že je vidieť, že Lucia je ešte mladá, jej vkus sa vyvíja, a preto sa oblieka trochu detsky. Hoci tieto slová samotná Lucia nepočula, uši mala našpicované jej sestra Laura, ktorú kritika sestrinho šatníka už na prvý pohľad urážala.

NM 2023 - Natalia satnik Zdroj: TV JOJ

​Keď sa teda v utorok dostali do Natáliinho šatníka, dievčatá od prvej chvíle kritizovali prakticky všetko, čo vzali do ruky. "Keď som sem vošla, cítila som sa ako v second hande," povedala znechutene Laura. "Baby, a tie kabelky! To by si podľa mňa nedala ani moja babka," nešetrila ju Simona. "Keď som prvýkrát zbadala jej šatník, tak som sa cítila ako u mojej babičky," povedala so smiechom Lucia. Najviac sa však smiala na farebných ponožkách, ktoré našla na poličke. "Akože a toto je čo? Ja mám detský šatník, tak čo je potom toto? Detské ponožky? ja neviem...To nosia deti v škôlke," dodala.

NM 2023 - Natalia satnik Zdroj: TV JOJ

​Invektívy, ktorými súperky počastovali Natáliine veci, zaklincovala Simona. "Začínam si myslieť, že asi frajera nebude mať a možno, že nám chcela prezentovať, že sa jej páči iné pohlavie," skonštatovala s úškrnom. Najmiernejšia bola v kritike Awa, ktorá bola síce z vecí sklamaná, no snažila sa racionálne poukazovať na konkrétne problémy. Ako napríklad, že tam Natália mala šaty v africkom štýle, no boli špinavé. "Toto sa mi nepáči, lebo chcem ukázať, že v Afrike máme krásne šaty. Nie toto, čo ona ukázala," zhodnotila. 


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!