Natália naložila Awe za kabelky z exotických zvierat: Nevadí ti, že zomreli kvôli tebe?

Stredajšia časť Nákupných maniačok mala pomerne drsné vyvrcholenie. Pri hodnotení finálneho outfitu sa totiž Natália pustila do Awy kvôli jej kabelkám z exotických zvierat. A nenechala na nej ani nitku suchú!

Šatník rodenej Malijčanky Awy už od prvej chvíle vyrážal dych svojou pestrosťou a farebnosťou. Vplyv jej kultúry bol citeľný v takmer každom kúsku, ktorý do štúdia priniesla. Najviac pozornosti si ale vyslúžili jej kabelky z krokodíla a pytóna. S tým sa Natália ako milovníčka zvierat nedokázala zmieriť a Awe to poriadne vytmavila. "Pre mňa signifikantná zložka tvojho šatníka sú mŕtve zvieratá," vyhodila jej na oči. "Mne sa to páči," zareagovala Awa. "Ty s tým nemáš morálny problém, že kvôli tebe niekto zomrie?" konfrontovala ju mladá umelkyňa. "Nechcem sa o tom baviť," povedala Malijčanka a snažila sa tému uzavrieť.

NM 2023 - Awa satnik Zdroj: TV JOJ

​Natália sa však v téme vŕtala aj naďalej. "Ja by som tie tvoje kabelky nevyhodila, ale doslova zahrabala, lebo sú to zvyšky mŕtvych bytostí," vychrlila rozčúlene. "Ja ich určite nevyhodím, lebo sú pre mňa spomienkou na Afriku. Narodila som sa v tom. Neospravedlňujem sa za to, lebo veľa ľudí je mäso. A to sú tiež zabité zvieratá," vysvetlila logicky. Dvadsiatnička však šla ako píla. "O takých 20-25 rokov sa naše deti budú pýtať, či sme museli zabíjať preto, aby sme mali mäso ako potravu alebo pre módny priemysel kožu. V tento moment dúfam, že ľudia, ktorí podporujú toto zabíjanie, sa budú za seba hanbiť. A Awa by mala byť na prvom mieste."

NM 2023 - konflikt Awa a Natalia Zdroj: TV JOJ

Rodená Afričanka sa snažila konflikt aj napriek Natáliiným otvoreným útokom upokojiť. "Keby si sa narodila u nás v Afrike, nebrala by si to tak," snažila sa jej vysvetliť. "A Afrika je teraz pupok sveta alebo čo? Toto za mňa nie je ospravedlnenie," oborila sa na ňu. Keď sa k téme vyjadrovala mimo súťažiacich, vytiahla dokonca aj nepríjemné narážky na krajinu jej pôvodu. "Awa prišla z Mali, využíva všetky výdobytky západného sveta a pritom mi povie: Toto je Afrika, moja," povedala afektovane. "Chcem, aby bol tento večer pekný a nie smutný. Dobre? Tak sa musíme baviť pozitívne, nie negatívne. Keď to tak urobíš, budem veľmi rada," uzavrela Awa.




Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:00 na JOJke!