Dominikin šatník vám doslova vyrazí dych: Wau, tomu sa povie skutočná farebná smršť!

V utorok sa v ikonickej relácii Nákupné maniačky vyberie do obchodov blondínka Dominika, ktorá je aktuálne na materskej dovolenke. Skôr než však začne skladať outfit na tému Denim mánia, nám ukáže svoj šatník. A ten vyrazí dych nejednej diváčke!

Dominika má 30 rokov, je z mesta Vráble a pred materskou dovolenkou pracovala ako učiteľka v škole. Už z jej pondelkových vyjadrení bolo jasné, že má rada veľmi ženskú módu a spomedzi rôznych druhov topánok si vždy vyberie tie, ktoré majú opätky. Všetci sme preto boli zvedaví, ako bude vyzerať jej šatník. A už pri prvom pohľade na stojany so šatami a poličkami je jasné, že máme dočinenia nielen s poriadnou nákupnou maniačkou, ale aj s milovníčkou pestrých farieb a vzorov.

NM 2023 - Dominika satnik Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - Dominika satnik Zdroj: TV JOJ

Mamička na materskej dovolenke má vo svojom šatníku prevažne šaty a sukne, na ktorých dominujú kvetinové vzory a čipky. Nechýbajú jej však ani rôzne grafické potlače či obľúbený klasický vzor nazývaný kohútia stopa. Veľmi zaujímavé sú aj jej topánky a kabelky, ktoré, ako tvrdí, vždy farebne zladí. "Dominikin šatník hýri mnohými vzormi. Ja sa veľmi teším, aké kúsky nám ukáže," skonštatuje v úvode Ema. Budú porotcovia z jej veselého a farebného šatníka nadšení? A čo naň povedia súperky? Ako Dominika zvládne tému Denim, keď ho až príliš nenosí?

NM 2023 - Dominika satnik Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - Dominika satnik Zdroj: TV JOJ



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!