"Bedráče", holé bruchá a sukne krátke ako opasok: Ako sa obliekali v 2000´s známe krásky?

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň nakupovali na tému 2000´s alebo Roky dvetisíce. Porotcovia chceli od dievčat, aby vo svojich outfitoch napodobnili módu, ktorá "fičala" práve v tomto období. A, že to nebola práve najlichotivejšia a najvkusnejšia móda, dokazujú aj archívne zábery známych módnych ikon.

S rozpočtom 400 eur a časovým limitom dve hodiny tento týždeň skladali svoje outfity pracovníčka v banke Laura, čašníčka Nikola, zdravotná sestra Bernadett, študentka Klára a plus size modelka a someliérka Verona. V pondelok sa od porotcov dozvedeli svoju nákupnú tému, ktorou boli Roky dvetisíce. "Čaute baby, my sme si pre vás tento týždeň s Mariánom pripravili veľmi trendy tému. Verím, že sa v nej môžete absolútne vyblázniť, pretože výnimočne vítame nevkus. Má názov 2000´s alebo Roky dvetisíce. Bolo tam plno ružových vecí, holého brucha," vysvetlila Ema. "Mnoho z týchto kúskov alebo detailov dnes nie sú považované za veľmi vkusné. Vtedy to bolo absolútne in. Uvidíme, do akej miery sa vám podarí z týchto nevkusných detailov poskladať naozaj zaujímavé a vkusné outfity," doplnil ju Marián.

NM 2023 - 2000´s finalne outfity Zdroj: TV JOJ

​Niektorým súťažiacim sa štýl rokov dvetisícich podarilo napodobniť lepšie, iným horšie, no každopádne všetky sa snažili. Generácia takzvaných Mileniálov či ešte staršie ročníky si túto módnu éru veľmi dobre pamätajú, pretože jednotlivé trendy možno aj nosili. Tí neskôr narodení si ju skúšajú na vlastnej koži teraz, keďže mnohé reťazce s oblečením a doplnkami ponúkajú práve kúsky ako vystrihnuté z tej doby.

V pondelkovom článku, v ktorom sme tému predstavovali, bola vložená aj anketa. V tej sme sa pýtali, či by ste sa na túto tému vedeli obliecť. Väčšina z vás hlasovala za možnosť B, teda, že by ste nevedeli, čo presne si máte obliecť. Ak ste aj vy hlasovali rovnako, nezabudnite si pozrieť zábery v našej galérii. Pripravili sme pre vás menší súhrn toho, čo si vtedy obliekali celebrity ako Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Nelly Furtado, Mariah Carey, Lindsay Lohan, Britney Spears, Avril Lavigne či kapela Destiny´s Child, v ktorej spievala diva Beyoncé. Ak by ste sa chceli, napríklad, inšpirovať a nahodiť sa na blížiaci sa Halloween ako hviezda z rokov dvetisícich, skúste si pozrieť ikonické filmy Mean girls, Pravá blondínka, Charlieho anjeli, Divoké kočky, Denník Bridget Jonesovej, Denník princeznej či Svadby podľa Mary, ktoré vznikli v tom období.  Prípadne si pozrite videoklipy vyššie spomínaných speváčok. O móde v 2000´s budete mať dokonalý prehľad!


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!