Lucid v Maniačkach vystrieda nová vizážistka: Aha, KTO bude skrášľovať naše súťažiace!

O mejkap a účesy, ktoré dopĺňajú finálne outfity, sa v Nákupných maniačkach už dlhodobo stará talentovaná Lucia Sládečková, známa ako Lucid. Od aktuálneho týždňa ju vystrieda nová vizážistka. Dámy a páni, zoznámte sa s Júliou Švehlovou!

Profesionálny mejkap a dokonalý účes dokážu každý outfit vyšperkovať do dokonalosti. Dôkazom je aj relácia Nákupné maniačky, v ktorej sa o vizáž jednotlivých súťažiacich dlhodobo starala fantastická vizážistka Lucid. V jej rukách sa dievčatá a ženy menili na dokonalé princezné, kráľovné, bohyne a divy. Na prelome augusta a septembra sa však Lucia musela vrátiť do Thajska. Jej dcérka Lýdia tam totiž chodí do školy a musela nastúpiť na vyučovanie. Keďže sa nakrúcanie predĺžilo a realizuje sa aj počas školského roka, musela kvôli dcérke vycestovať. "Život prináša aj zmeny. Moja dcérka Lydka je v Thajsku zapísaná do školy a chceli sme v tom pokračovať, kým je taká možnosť. Keď budú Maniačky pokračovať, veľmi rada sa k nakrúcaniu pripojím," povedala Lucid pre joj.sk.

NM 2023 - Lucid Zdroj: TV JOJ

Na pozíciu vizážistky v Nákupných maniačkach po jej odchode nastúpila rodáčka zo Stupavy - Júlia Švehlová. Sexi tmavovláska sa kráse žien venuje už viac ako 20 rokov. Živí sa ako kozmetička, vizážistka a okrem toho sa venuje aj permanentnému mejkapu, mihalniciam a školeniam pre ženy. "Práca pred kamerami na projekte Nákupné maniačky je pre mňa veľkou výzvou na ktorú sa nesmierne teším. Budem sa snažiť ju robiť zodpovedne a nechať tam kúsok zo mňa. Každá je ako moje umelecké dielo s dušou a je to pre mňa ako meditácia, lebo svoju prácu beriem ako poslanie a milujem ju. Rada snívam a ešte radšej svoje sny žijem a toto je jeden z mojich snov. Dúfam, že sa divákom bude na to dobre pozerať," zhodnotila Júlia.

NM 2023 - Julia Svehlova Zdroj: TV JOJ

 


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!