Zadosťučinenie pre Kristínu? Súperky ju zhejtovali, porotcovia ju vychválili do nebies!

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň nakupovali na tému 50 odtieňov červenej. Porotcovia od dám očakávali, že budú ich outfity červené od hlavy až po päty. Aby ale nepôsobili ako červené machule, odporučili im, aby sa naozaj pohrali s jednotlivými odtieňmi i s materiálmi. A hoci bola táto téma náročná, súťažiace ju zvládli skvelo!

S rozpočtom 400 eur a časovým limitom dve hodiny tento týždeň skladali svoje outfity Sára, Aneta, Kristína a Rebecca. V pondelok sa od porotcov dozvedeli znenie svojej tohtotýždňovej témy, ktorá ich trošku zaskočila. "Téma bude nadupaná. Znie: 50 odtieňov červenej. Ja si dovolím povedať, že to bude pre vás skutočná výzva. Dokonca aj Marián sa nechal raz počuť, že červené nohavice naozaj neznáša. Tak tentokrát máte možnosť jeho názor zmeniť. Predstavujeme si, že budete celé monochromatické červené. Ale, aby ste nepôsobili ako jedna červená guľa alebo machuľa, musíte sa pohrať s materiálom, s hĺbkou, s odtieňmi. Vytvoriť vrstvy a 50 odtieňov červenej naozaj nájsť," povedala porotkyňa Ema Fajnor. Svoju radu dal súťažiacim aj Marián Hornyák. "Argument, že mne sa červená nehodí, neakceptujeme, lebo ako povedala veľmi známa módna ikona - každá žena má svoj odtieň červenej. Rozhodne sa oplatí ho nájsť," vyzval dámy.

NM 2023 - 50 odtienov cervenej outfity Zdroj: TV JOJ

Toto zadanie najlepšie zvládla usmievavá Kristína, ktorá spomedzi všetkých súťažiacich dostala najviac bodov nielen od súperiek, ale aj od porotcov. Tí ju dokonca počas veľkého finále poriadne vychválili. Páčilo sa im, že znenie témy splnila do bodky - zvolila množstvo odtieňov červenej, pohrala sa s materiálmi, svoj outfit navrstvila a jednotlivými kúskami mu dodala hĺbku. Spokojní boli aj s jej gumákmi. Na frak tak dostali jej súperky Sára a Aneta, ktoré jej outfit poriadne zhejtovali - na čele s gumákmi. Nuž, hodnotenie od Emy a Mariána tak muselo byť pre Kristínu veľkým zadosťučinením.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!