Nová téma v Maniačkach bude poriadne prísna: Ema bude príkladom toho, ako sa neobliecť!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich a taktiež s novou témou. Tá bude poriadne prísna a porotca Marián Hornyák hneď v úvode podotkne, že súťažiace by sa rozhodne nemali obliecť ako Ema Fajnor vo video zadaní!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Karin, Viktória, Ilona, Júlie a Eva. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňového zadania. A to rozhodne nebude ľahké! "Zdravím vás, dámy. Žijeme vo veľmi komplikovanej dobe tak, ako to hovorí každá generácia. Každý z nás potrebuje zarobiť na svoje živobytie a čo nás živí? Živí nás práca. Tohtotýždňová téma bude podľa mňa veľmi užitočná pre každú jednu z vás a znie: Pracujúce dievča. Do práce sa oblieka, platia tam samozrejme nejaké pravidlá, ktoré dnes už nie sú až také striktné a obmedzujúce, ako to bolo kedysi. Rozhodne ale toto nie je ten dobrý príklad a možno je to aj dobre, že to máme takto ukázané, čo na vás nechceme vidieť," povie Marián Hornyák a ukáže na kolegyňu Emu Fajnor, ktorá bude mať oblečené šaty na ramienka.

NM 2023 - Pracujuca zena Zdroj: TV JOJ

​Porotkyňa znenie témy ešte bližšie špecifikuje. "Narážame na to, že nechceme vidieť výstrihy ani príliš veľa odhalenej kože. Predsa len do kancelárie sa to asi nehodí. Napriek tomu tam môžete zahviezdiť v rámci daných štruktúr a odporúčaní, ako sa do takéhoto prostredia obliekať. Chceme vidieť sakové kostýmy, tlmené farby, variácie modrej, vítané sú aj plecné vypchávky. Môžete byť kreatívnejšie v oblasti topánok. V minulosti to boli striktne lodičky, dnes už možno môžete mať aj nejaké čižmy, kozačky alebo tenisky v základných farbách. Sú vítané veľké kabelky, do kancelárie nepatria mini kabelky. Môže to byť taška na notebook, taška, kde sa vám zmestí krabička na obed a všetko, čo by ste mohli potrebovať," vysvetlí tmavovláska. "Čo nepotrebujete, sú výrazné doplnky, šperky. Stačí jemná neutrálna retiazka. Nechceme vidieť mašličky, čipku ani nič podobné čo patrí viac na módnu scénu," doplní Marián. Prísne pravidlá by mali súťažiace rešpektovať aj pri mejkape a účese. "Nepotrebujete ani vulgárnu úpravu v rámci vizáže," podotkne Ema. "Vždy na školeniach o dresscode dbám a prízvukujem - aby ste vyzerali profesionálne. Držíme vám palce," uzavrie Marián. Ako sa súťažiace popasujú s touto témou?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!