Júlie vám outfitmi vyrazí dych: Uf, do štúdia nabehne len v latexe a v spodnej bielizni!

Tichá voda brehy myje! Vo štvrtok bude v Nákupných maniačkach na tému Pracujúce dievča skladať svoj súťažný outfit misska Júlie. A jej šatník i obľúbené outfity vám zaručene vyrazia dych. Nielenže do štúdia prinesie svoju zbierku podprseniek a podväzkov, ale pred kamery sa postaví rovno polonahá!

Misska Júlie od pondelka ohurovala porotcov, súperky i divákov svojimi nesmierne štýlovými outfitmi. Niet sa preto čo čudovať, že všetci boli zvedaví, aké poklady sa v jej šatníku nachádzajú. O to väčším prekvapením, ktoré bude hraničiť so šokom, bude, keď pred kamerami povyťahuje svoje sexi podprsenky, nohavičky a podväzky. "Môj najobľúbenejší kúsok v šatníku je spodná bielizeň. Pretože si myslím, že to je základ každej ženy. Pridáva na sebavedomí a myslím si, že moderná žena ju vie krásne skombinovať i do outfitu, aby von vyliezla nejaká čipka a ten outfit to oživilo," vysvetlí Júlie.

NM 2023 - Júlie spodna bielizen Zdroj: TV JOJ

​Jej zbierka čipkovanej bielizne vyrazí dych aj porotcom. No nie úplne od radosti. "Som prekvapená, že Júlia nás zobrala nielen do šatníka, ale aj pod perinu. V prenesenom slova zmysle," zavtipkuje Ema Fajnor. "Vzala nás do veľkých hĺbok svojich šuplíkov...kam by sme aj možno nechceli nazerať," povie stroho Marián Hornyák. "Akože...ja si myslím, že je to určite zaujímavá súčasť každej ženy, ale nemyslím si, že je to úplne potrebné v tejto relácii. Ostaňme pri tých vonkajších kúskoch oblečenia," skonštatuje Ema. "Hodnotíme to, čo vidíme navonok, nie to, čo je skryté. To nech zostane skryté pre tie správne oči," dodá Marián.

NM 2023 - Júlie spodna bielizen Zdroj: TV JOJ

Zlatý klinec však príde až vo chvíli, keď Júlie predvedie svoj obľúbený outfit. Ním je latexový trenčkot, pod ktorým sa bude skrývať zvodná čipkovaná bielizeň. Iba bielizeň. Na otázku, kam by si toto obliekla, odpovedala bez váhania. "Toto je ideálny outfit, napríklad, na tretie rande. Hovorí sa, že do tretice všetko dobré. Alebo: streda, je ho tam...a ďalej to už poznáte," povie Júlie s prehľadom. To už porotcovia nevydržia a vybuchnú od smiechu. "Ja neviem...čo to majú za charitatívne udalosti a eventy na tej Misske. K tomuto tie baby vychovávajú? Ozaj? Takto sa odhaľovať v televízii? Toto sme tu ešte nemali," vzdychne si Fajnor. "Čo je veľa, to je málo," dodá len Hornyák. Nuž, čo Júlii nechýba, je rozhodne sebavedomie. Možno vďaka tej bielizni - ako spomenula. Podarí sa jej však obliecť na tému Pracujúce dievča? Alebo aj do tohto outfitu zakomponuje obľúbenú čipku?

NM 2023 - Júlie spodna bielizen Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!