Dojímavý čin víťazky Diany ukázal, aké má dobré srdce: Výhru darovala ťažko chorej Judit!

Súťažiace Nina, Nina, Diana, Mária a Judit tento týždeň v Nákupných maniačkach skladali svoje outfity na tému Obleč sa ako Popoluška. Dievčatá vytvorili veľmi súdržný kolektív, ktorý sa navzájom podporoval a doprial si. Vyvrcholilo to počas finále, keď víťazka svoju výhru venovala ťažko chorej súperke!

Toto dojalo každého! V aktuálnom týždni Nákupných maniačok sa víťazkou stala Diana, ktorá je na Instagrame známa pod menom Nas*atá žena. To, že od súperiek a porotcov získala najviac bodov, ju nesmierne prekvapilo a potešilo. Napriek tomu sa však rozhodla, že sa svojej výhry vzdá. V prospech ťažko chorej Judit. "Ja by som chcela povedať toľko, že si veľmi vážim, že ste mi dopriali prvé miesto. Ale neprišla som sem so zámerom vyhrať, prišla som sa sem zabaviť a spoznať nových ľudí. Ja by som moju výhru chcela venovať Juditke, pretože mali sme možnosť sa veľa rozprávať, mala som možnosť spoznať ťa ako človeka, ako maminu a viem, že peniaze by si využila určite zmyslupnejšie ako ja. Takže, verím, že odo mňa príjmeš tých 500 eur a pomôžu ti viac ako mne," povedala Diana vo finále.

NM 2023 - Diana darovala vyhru Zdroj: TV JOJ

​Len čo tieto slová vyslovila, Judit sa okamžite rozplakala. A slzy do očí to určite nahnalo aj každému divákovi. "Z celého srdca sa chcem Dianke poďakovať. Vôbec som to nečakala, je to pre mňa taká vec, že v živote sa mi také niečo nestalo," zhodnotila. Víťazka vzápätí svoje rozhodnutie ešte dovysvetlila. "Keď sme sa s Judit rozprávali v priebehu uplynulých dní, tak mi hovorila, že má taký sen - opäť bývať so svojím synom. Ja verím, že či už pôjdu za tých 500 eur na nejaký výlet, alebo si odloží tie peniaze na bývanie, tak ich použije na to najlepšie. Viem, že to nie je veľa, ale môže to byť pre ňu fantastický štart do niečoho nového," dodala na záver.

NM 2023 - Oblec sa ako Popoluska Zdroj: TV JOJ



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!