Dámy, nechce sa vám v obchode skúšať nohavice? Takto vraj zistíte, či vám budú dobré!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Asymetria. Ako druhá sa do obchodov vyberie Helena, ktorá prezradí svoj "nakupovací zlepšovák".

Skúšanie v kabínkach v obchodoch vie byť často veľmi otravné a zdĺhavé. Najmä počas zimných mesiacov, keď máme na sebe oblečených niekoľko vrstiev oblečenia. Mnohé dámy nám určite dajú za pravdu, ak povieme, že špeciálne skúšanie nohavíc vie byť celkom namáhavé a vyčerpávajúce. Rovnaký názor má aj Helena, ktorá sa do svojho nakupovacieho maratónu pustí v utorok. Aby sa nemusela hore-dole vyzliekať a prezliekať, pred kamerami predviedla svoj zlepšovák. "Keď nemám čas a nechce sa mi skúšať, tak to občas robím aj takto. Že si ich dám okolo krku. Keď to zopnem, tak mi to bude dobré," povie Hela v Maniačkach.

NM 2023 - Hela skusanie nohavic Zdroj: TV JOJ

​Ukáže sa, že tento trik pozná z internetu aj porotkyňa Ema Fajnor. "Tak očividne Hela trávi veľa svojho voľného času na internete, pretože, samozrejme, tento hack a zlepšovák neunikol ani mne. Hovorí sa, že keď to obopneš okolo krku, tak by ti to malo byť dobré aj na bokoch," vysvetlí. "Aj si to niekedy vyskúšala?" opýta sa Marián Hornyák. "Nevyskúšala. Ale možno to skúsim," odpovie Ema. Treba však povedať, že hoci tento trik môže v mnohých prípadoch fungovať, vždy je lepšie si nohavice vyskúšať. Najmä ak ide o kúsok špecifického strihu.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!