Elena predviedla najlepší outfit v histórii Maniačok: Porota prvýkrát udelila 10 bodov!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje finálne outfity na tému Asymetria. A hoci najviac bodov získala Evelina a výhru si tak domov odniesla ona, morálnou víťazkou je bez debaty Elena. Kým jej súperky boli pri udeľovaní bodov mimoriadne skromné a navyše ju zahrnuli spŕškou štipľavej kritiky, porotcovia jej outfit vychválili do nebies!

Súťažiaca Elena sa vo štvrtok vybrala na brázdenie obchodov so svojou vnučkou. Tá jej pomohla vyskladať štýlový a veľmi trendový outfit, ktorý porotcov mimoriadne ohúril. "Elenka, krásny outfit, vystavaný, premyslený, máme tému. Bál som sa, či tie prúžky nebudú pôsobiť symetricky. Ale práve naopak. Ten plis v tom strihu pridáva tej asymetrii, podporuje to. Brutálne štýlovky - či topánky, či kabelka. Ten jednoduchý fórik s tou šatkou. Keby to bolo iba toto, samozrejme, je to málo. Ale je to podporené všetkým ostatným," povedal počas finále Marián Hornyák. "Pre mňa je toto ideálny alebo ukážkový outfit na tohtotýždňovú tému," doplnil.

NM 2023 - Elena outfit Zdroj: TV JOJ

​Veľkou chválou Elenu zahrnula aj Ema Fajnor. "Myslím si, že si, Elenka, vytvorila úžasný outfit. Môžem povedať, že si naozaj predčila moje očakávania. Vyzeráš ako nejaká influencerka módna zo sociálnej siete. Pre mňa tam nič nie je navyše. Naozaj si môžu z teba slovenské ženy zobrať príklad, ako sa to robí," povedala porotkyňa. "Do tohto ti skočím. Prosím, dámy slovenské, berte si príklad. Toto je naozaj dobrý príklad, ktorý by som kľudne dal do učebnice vhodných outfitov," skonštatoval Marián. "Nemám ti čo vytknúť a to sa počas môjho pôsobenia v tejto relácii stalo prvýkrát. Že fakt si mi vyrazila dych. Si strašne štýlová, príjemná. Si žena, ktorá aj mňa inšpiruje celým týmto zjavom," doplnila Ema.

NM 2023 - Asymetria Erika a Helena (vľavo) sa počas hodnotenia Eleninho outfitu na seba často pozerali a robili grimasy. Zdroj: TV JOJ

​Porotcovia sa pri hodnotení dotkli aj kauzy "nákupná poradkyňa". Súperky totiž Elene vyčítali, že súťažný outfit jej pomohla vyskladať vnučka, a preto neodráža jej vlastný vkus. Pravdou však je, že pomoc poradcu je v súťaži povolená. "Nedá mi nepodotknúť, ako môže byť prospešné, zvoliť si správneho poradcu na nakupovanie. Toto je naozaj v rukách každej súťažiacej, a keď si zoberiete osobu, ktorá vám vie poradiť a vie vám dobre poradiť, tak to môže dopadnúť aj takto," vysvetlil Marián.

NM 2023 - Outfit Elena Elena bola z hodnotenia porotcov nesmierne dojatá. Zdroj: TV JOJ

​Keďže obaja porotcovia Elenu vychválili do nebies, niet divu, že boli pri udeľovaní bodov poriadne štedrí. "Dámy a páni, toto je naozaj jeden z najlepších a najvydarenejších outfitov, aký sme vôbec v Nákupných maniačkach mali. Spĺna tému, je to inšpiratívny outfit, mimoriadne pristane súťažiacej a nič iné mi nezostáva, ako s veľkou radosťou vytiahnuť desinu," povedal Hornyák. "Prvýkrát počas môjho pôsobenia v tejto súťaži môžem niekomu konečne dať zaslúžených desať bodov. Elenka nám všetkým ukázala, ako sa to robí. Naozaj si z nej môžete brať inšpiráciu," zhodnotila Fajnor. Samotná Elena bola z hodnotenia porotcov poriadne dojatá. Bolo vidieť, že slzy má na krajíčku a ani nevie, ako má na toľko chvály reagovať. "Nič lepšie som od porotcov nemohla počuť, ako som počula. Je to pre mňa a moju vnučku veľké zadosťučinenie. Bola som nesmierne šťastná, keď to povedali. Moja vnučka bude najšťastnejšia na svete," povedala Elena.

NM 2023 - Asymetria Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!