Nová téma dá Maniačkam takmer nekonečné možnosti: Znie to ľahko, no môže ich to potrápiť!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá bude naozaj veľmi aktuálna, pretože sa ideálne hodí na zimné mesiace. O čo pôjde?

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Júlia, Jana, Natália, Erika a Simona. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. "Vitajte, dámy. My sme si pre vás tento týždeň pripravili možno na prvý pohľad úplne ľahkú tému, ktorú dá každá baba. Ale my máme od vás veľké a vysoké módne očakávania. Tohtotýždňová téma znie: Rolák," povie Ema.

NM 24 - tema Rolak Zdroj: TV JOJ

​Marián tému rozvije a súťažiacim vysvetlí, ako konkrétne si predstavuje splnenie zadania. "Chceme od vás vidieť outfity s použitím piatich rolákov. To znamená, že chceme vidieť rolák päťkrát inak. Každá z vás má v rukách, či použije rolákové šaty, elegantný rolák do kostýmu alebo viac casual outfit možno s džínsami alebo s nejakými širokými nohavicami. Štýl, ktorý si vyberiete pre svoj rolákový outfit, je absolútne vo vašich rukách. Je tu taká veľká dilema, či je rolák sexi, nesexi, ženský, neženský. Podľa mňa je veľmi tvárny, veľmi užitočný na zimné mesiace, takže, tie možnosti máte naozaj veľmi otvorené. Rozhodne nás potešia farebné kombinácie, nebojte sa vzorov, štruktúr...môže to byť štrik alebo jemná bavlna, hodváb, kašmír. Sú najrôznejšie materiálové kombinácie, v ktorých sa práve roláky vyrábajú. Držíme vám palce, veľmi sa na vaše outfity tešíme a vidíme sa v piatok vo finále," vysvetlí Marián. Ako sa súťažiacim podarí túto tému splniť?


Sledujte ikonickú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!