Ostrá hádka v Maniačkach! Natália a Erika sa obuli do Simonky: Pravda či taktizovanie?

Napätie sa dalo krájať! Atmosféra počas piatkovej prezentácie Simonkinho súťažného outfitu v Nákupných maniačkach bola poriadne dusná. Súperky sa do nej ostro obuli a nenechali na nej ani nitku suchú. Dôvod? Ambiciózne dievčatá ju obvinili z toho, že okopírovala ich outfity!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Rolák. Toto zadanie im ponúklo takmer neobmedzené možnosti, keďže štýl i príležitosť, na ktorú sa majú obliecť, nechali porotcovia na dámach. Každá zo súťažiacich tak môže v súťaži predviesť svoj osobitý štýl alebo práve naopak, prekvapiť niečím úplne iným. Touto cestou sa vydala aj Simonka, ktorá si nechala poradiť od svojej kamarátky a obliekla sa tak, ako by od nej nečakal azda nikto. Keď vyšla na mólo, súperky sa zhodli, že vyzerá ako Parížanka. To však už na prvý pohľad vyrušilo Eriku, ktorej súťažný outfit tiež počastovali rovnakým prívlastkom.

NM 24 - Natalia a Erika Zdroj: TV JOJ

​Hodnotenie Simonkinho outfitu sa tak z ničoho nič zvrhlo na ostrú hádku. "Pripadá mi to tak, akoby si kopírovala Eriku... neviem, hádže mi to do toho včerajšieho outfitu. Je to taká miešanica nás dvoch," skonštatovala Natália. "Podľa mňa môj outfit je úplne, ale úplne odlišný od vášho," povedala zaskočená Simonka. "Mne sa zdá, že ma okopírovala v tom kabátiku. Neviem prečo mi to tak pripadá," doplnila Natália. Simonka bola už na prvý pohľad poriadne zarazená, v šoku a len ťažko hľadala slová, ktorými by slušne vyjadrila svoj názor. "Natália, tvoje obrovské čierne pončo, ako ho nazvala aj Janka, že je vhodné akurát na turistiku niekam do lesíka, sa nedá porovnať s mojou pelerínou, ktorá je jemná a elegantná," povedala sklamane.

NM 24 - Erika a Simonka Zdroj: TV JOJ

Najväčšia spŕška kritiky však nastala v momente, keď slovo dostala Erika. "Tie čižmy, rukavice a parížsky štýl sú veľmi podobné môjmu. Pripadá mi to ako okopírované," vyhlásila Erika. A hoci dostala niekoľko argumentov, tvrdohlavo si stála za svojím. "Ja som toho názoru, že je piatok, už ich obodovať nemôžem, tak ukázali svoju pravú tvár," zhodnotila Simonka. "Ja si sama neviem vysvetliť, prečo Erika spustila takúto debatu. Erika je veľmi ambiciózna, podľa mňa to chce vyhrať a preto bola taká, že chcela presadiť ten svoj názor," myslí si pondelková Júlia. "To čo predviedla Erika, to bola rana medzi oči. Ja som si najprv myslela, že žartuje. Ja si myslím, že Erika sa naozaj ukázala. Je to jedna zákerná...detinská baba, ktorá silou-mocou chce vyhrať," uzavrela Simonka. Či má pravdu, je na individuálnom posúdení, no faktom ostáva, že jej Erika i Natália udelili menej bodov a Erika napokon súťaž aj vyhrala...

NM 24 - finale Rolak Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!