Andrein šatník poteší všetky milovníčky módy: Aha, ako ju vychválili aj porotcovia!

Štvrtková súťažiaca Andrea na seba púta pozornosť už od začiatku týždňa. Jej štýl je totiž neprehliadnuteľný a aj súperky ju považujú za svoju najväčšiu konkurenciu. Každý je preto v očakávaní, čo uvidí v jej šatníku. A sympatická mamička nesklame! Ukáže v ňom kúsky, ktoré by si rada privlastnila nejedna milovníčka módy!

Čo deň, to zaujímavý a štýlový outfit. Súťažiaca Andrea v Nákupných maniačkach už od pondelka ukazuje, že móda jej rozhodne nie je cudzia. Jej súperky, porota i diváci tak voči nej majú pochopiteľne veľké očakávania - v otázke šatníka i pri skladaní outfitu na tohtotýždňovú tému. Ako dopadnú jej nákupy, uvidíte v epizóde, no môžeme prezradiť, že jej šatník porotu absolútne nadchne. "Páčia sa mi všetky tri svetríky, ktoré môžeme vidieť. Sú to veľmi variovateľné a štýlové kúsky, ku ktorým stačí dať jeden náhrdelník alebo jeden doplnok a hneď to má nejaký šmrnc. Takže, chválim," povie Ema Fajnor.

NM 24 - Andrea satnik Zdroj: TV JOJ

​Pochvalu dostane Andrea aj na svoje kabáty. "Pekné a nadčasové kabáty. Mne sa páči ten karamelový, ktorý naozaj je veľmi kombinovateľný a trošku vychádza z takých vybehaných koľají - čierna, béžová. Táto karamelová farba je teplejším odtieňom a vie priniesť celkom príjemné kontrasty aj do základných farebných kombinácií," zhodnotí Marián Hornyák.

NM 24 - Andrea satnik Zdroj: TV JOJ

​Štýlová mamička ukáže aj svoje obľúbené saká, ktoré Mariánovi opäť cinknú na strunu. "Tieto saká vyzerajú naozaj luxusne. Sú pre mňa v ideálnej farebnej kombinácii. Už som rečnil o tej karamelovej, ktorú mám veľmi rád. Samozrejme, veľmi príjemne ju vyvažuje takéto krémové sako. Ešte s tými zlatými gombíkmi...je to naozaj na jednotku," skonštatuje. "Myslím si, že má príjemný vkus a vie kombinovať pekné veci dokopy," doplní Fajnor. "Pre mňa móda naozaj znamená veľa, pretože je to také vyjadrenie samého seba," vysvetlí Andrea. Ako sa jej podarí zvládnuť tému Rande naslepo?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!