Marián sa už na to nemohol pozerať a vypenil: Baby, odkiaľ máte, že mužom sa páči TOTO?

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Rande naslepo. V piatok sa do obchodov vyberie Sophia, na ktorej je vidieť, že má k móde blízko. O to viac porotu prekvapí, po akom kúsku pri nákupoch siahne!

Porotcovia v súvislosti s tohtotýždňovou témou súťažiacim prízvukovali, že by mali pôsobiť žensky, zvodne, možno aj sexi, no nie vulgárne. Túto predstavu takmer do bodky spĺňa blúzka, ktorú si v obchode počas svojich nákupov vyhliadne Sophia. Kombinácia padavého materiálu a aplikácie s 3D ružou porotu mimoriadne poteší, no ich radosť nepotrvá príliš dlho. Tmavovláska si k nej totiž do kabínky vezme čiernu skladanú koženkovú sukňu. "Tá čierna kožená sukňa ma sklamala...," vzdychne si Ema.

NM 24 - bluzka 3D kvet Zdroj: TV JOJ

​Marián sa už na to nebude vedieť pozerať a poriadne vypení. "Kde ste na to, baby, prišli, že mužom sa páčia kožené sukne? Ja fakt si to neviem predstaviť...ešte možno taká puzdrová, elegantná...to je ešte sexi. Ale takáto prekladaná...neviem, no. Asi toto nie je úplne prvá voľba, ktorú by som na prvé rande dával," skonštatuje. Kúpi si Sophia skritizovanú koženkovú sukňu alebo napokon siahne po niečom úplne inom? A ako bude vyzerať jej súťažný outfit?

NM 24 - kozenkova sukna Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!