Päť odlišných outfitov a predsa majú čosi spoločné: S týmto kúskom to nevyšlo ani jednej!

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladali svoje outfity na tému Rande naslepo. A hoci mali rovnaké zadanie, výsledné stylingy boli úplne odlišné. Niečo však mali predsa len spoločné, no Marián ich za to príliš nepochválil. Práve naopak!

Svoje outfity tento týždeň v Nákupných maniačkach skladali súťažiace Dominika, Laura, Barbora, Andrea a Sophia. Ich úlohou bolo obliecť sa na Rande naslepo. Porotcovia dievčatám prízvukovali, aby dbali na ženskosť, rafinovanosť a zmyselnosť. No ich očakávania sa u súťažiacich nestretli s pochopením. "Ema, páči sa ti tento týždeň?" opýtal sa Marián Hornyák vo finále. "No...ja vám poviem, baby, narovinu, že ani jeden z týchto outfitov ma nenadchol. My sme naozaj v tom zadaní kládli veľký dôraz na to, aby ste boli ženské, zmyselné. Aby bol možno trošku výstrih, trochu čipky, trochu...nie vulgárnosti, ale ženskosti," povedala Fajnor.

NM 24 - tema Rande naslepo Zdroj: TV JOJ

​Hoci tému poňala každá súťažiaca po svojom a vo finále sme tak mali možnosť vidieť päť rozdielnych outfitov, v niečom sa stretli. Ale absolútne splnenie zadania to, ted, nebolo. "Za mužov môžem povedať asi toľko, že sú tu také dva elementy, ktoré spájajú všetky vaše outfity. Jeden z nich je práve taký, ktorý podľa mňa to mužské oko celkom vníma. A to sú vaše topánky. Keď sa takto pozriem na tých päť, čo tu vidím, tak sa vám podarilo vybrať päť nie veľmi sexi topánok pre mužov," vysvetlil Marián. Nuž, súťažiace evidentne viac než na ženskosť stavili na pohodlie.

NM 24 - Rande naslepo topanky Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!