Maniačky budú z novej témy absolútne nadšené: V štýlovom zadaní majú dve podmienky!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá ich mimoriadne poteší, a to aj napriek tomu, že v rámci zadania dostanú dve prísne podmienky!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Diana, Frederika, Iveta, Stella a Lucia. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. "Milé dámy, vítame vás s Mariánom pri novom týždni. My sme si pre vás pripravili tentokrát tému polopatistickú, no o to väčší dôraz kladieme na to, aby ste boli kreatívne, odvážne a aby ste nám vyrazili dych," napovie Ema.

NM 24 - tema Kabat s opaskom Zdroj: TV JOJ

​Celé zadanie aj s detailami súťažiacim vysvetlí Marián. "Vašou témou je zostaviť si outfit, ktorému bude dominovať: Kabát. Ale mať ho upnutý opaskom. To znamená, zhrniem. Máte dve podmienky - kúpiť si kabát a kúpiť si opasok. Chceme vidieť naozaj kreatívny, zaujímavý, vyšperkovaný outfit. Nezaujíma nás úplne, čo budete mať pod tým kabátom, lebo nebudeme od vás chcieť, aby ste si ten kabát rozopínali alebo dávali dole. Budeme vás hodnotiť v piatkovom finále oblečené v kabátoch a v opaskoch. Držíme vám palce," odkáže Hornyák. Ako sa bude súťažiacim s touto témou dariť?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!