Porotcovia to povedali úplne bez okolkov: TENTO kúsok naozaj nepristane žiadnej žene!

Štýl a vkus sú veľmi individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. V móde však existujú určité nepísané pravidlá, ktorými by sme sa pri skladaní našich outfitov mali riadiť, ak chceme vyzerať štýlovo a upravene.

Často sa hovorí, že neexistuje škaredé oblečenie, iba nevhodný spôsob jeho kombinovania a nosenia. Pravidelne to zvyknú prízvukovať aj naši porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák. Aj tu však platí, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Existujú totiž kúsky, ktoré skrátka nebudú vyzerať príliš dobre v žiadnom outfite. Jeden taký sme mohli vidieť na súťažiacej Dominike počas minulého týždňa. "Element outfitu, ktorý podľa mňa nepristane nikomu, je klokanie vrecko v oblasti brucha. To naozaj ani, keď má človek dvadsať kíl, tak proste to nebude vyzerať úplne dobre. Aj na mikinách je to také diskutabilné. Takže, zvoliť šaty s takýmto detailom podľa mňa nie je ani štýlové, ani to nevyzerá dobre," zhodnotila Ema. Klokanie vrecko totiž pôsobí mohutne a úplne zbytočne pridáva objem v partiách, kde to nie je práve želané.

NM 24 - klokanie vrecko Zdroj: TV JOJ

​Najlichotivejší nebol ani outfit, ktorý predviedla počas nasledujúceho dňa. Kombinácia chlpatej vesty, mikiny, legín a znosených "uggs" porotu vyhodila z rovnováhy. "Neprestáva ma prekvapovať, ako je možné, že človek, žena, muž, dokáže samého seba natoľko kaziť oblečením. Reálnym príkladom zo života je, napríklad, Dominika. Mám pocit, že ona volí veci zo sekcie pyžamo na bežné nosenie. Akože, naozaj, na jednej dospelej 30- ročnej žene nemajú čo byť chlpaté gule z mikiny, na tom pončo ako vyrezané z koberca, rozgajdané topánky...veď v tom by nikto nevyzeral dobre! To nie je o postave, o váhe, o ničom. To je proste škaredé oblečenie a očakávaš, že v tom budeš vyzerať dobre?," prskala Ema. Nuž, dámy, ležérne kúsky určené na domáce leňošenie by sa mali používať na to, na čo boli určené.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!