Elena svojím šatníkom porote vyrazí dych: Z jej vkusu si Slovenky môžu brať príklad!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Emily in Paris - Lucia, Elena, Richard, Ľubica a Chiara. Ako druhá sa vyberie do obchodov učiteľka chémie Elena, no najskôr nám ukáže svoje poklady zo šatníka. A tými porotcom doslova vyrazí dych! Tmavovláskin vkus vychvália do nebies!

Elena pracuje ako učiteľka chémie, no jej koníčkom nie sú len periodická tabuľka prvkov či chemické vzorce. Už na prvý pohľad vidieť, že je "ako doma" aj v móde. Šatník, ktorý ukáže v relácii Nákupné maniačky, porote okamžite vyrazí dych. Priam do nebies vychvália nielen jednotlivé kúsky, ale aj spôsob ich kombinovania. Najviac ovácií si získajú tmavofialové šaty, ktoré našich "katov" nesmierne potešia. "Tak toto sú pani šaty! Naozaj krásna farba, fantastický strih, ktorý naozaj verím tomu, že na tvojej postave a aj na mnohých iných postavách musí vyzerať fantasticky. Tento kaftanový strih, už som viackrát hovoril v Maniačkach, veľmi krásne koriguje mnoho postáv a je veľmi vhodným strihom," vysvetlí Marián Hornyák.

NM 24 - Elena saty Zdroj: TV JOJ

​Keď následne Elena ukáže, ako tieto šaty zvykne nosiť, pochvaly budú pokračovať. "Tieto šaty ma nesklamali. Oblečené vyzerajú rovnako fantasticky ako na tom vešiaku," skonštatuje Marián. "Krásny strih, veľmi kultivovaná farba - taká hlboká fialová. Super!" doplní Ema. Porotu dvihne zo stoličiek aj ďalší Elenin outfit, ktorý sa bude skladať z jednoduchých čiernych nohavíc, čierneho topu a zaujímavého béžového saka. "Krásna ukážka toho, ako úplne obyčajné farby a v princípe iba strihom zaujímavé kúsky vedia vyčarovať naozaj presvedčivé, sebavedomé, ženské, elegantné a vkusné outfity. Veľká vďaka. Toto je naozaj skutočná inšpirácia pre vás, dámy," uzavrie Hornyák. Elena to s módou očividne vie, no bude vedieť poskladať aj dychvyrážajúci súťažný outfit?

NM 24 - Elena saty Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!