Nová téma bude pre maniačky výzva: Musia si obliecť to, za čo ich porota často kritizuje!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré dostanú od poroty, bude naozaj veľmi zaujímavé. Porota bude chcieť, aby si súťažiace obliekli to, čo na nich obvykle kritizujú!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Laura, Alena, Alžběta, Miroslava a Frederika. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. "Vitajte v Nákupných maniačkach. Pripravili sme si pre vás naozaj dynamickú tému. Akú? To vám prezradí Ema," povie Marián Hornyák.

NM 24 - téma Sporty Chic Zdroj: TV JOJ

​Ema Fajnor súťažiacim nielenže prezradí znenie zadania, ale aj popíše, ako si ich outfity predstavujú. "Téma sa nazýva: Sporty Chic. Toto je priestor pre to, aby ste si dali tenisky, tepláky, športové súpravy, možno si dali aj batoh a využili to všetko ležérno-športovo-elegantné, čo vám väčšinou vo vašich šatníkoch vytýkame," vysvetlí porotkyňa. "Už teraz sa veľmi tešíme na vaše naozaj športové, ale zároveň chic outfity vo finále," dodá Marián. Aké outfity sa podarí súťažiacim vyskladať?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!