Alena svojimi outfitmi porotcom pohne žlčou a tí vypenia: Hodí sa TOTO do Maniačok?

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Sporty Chic. A so športovou módou to najmä tmavovláska Alena poňala veľmi dôsledne. Outfity, ktoré v relácii ukáže, porotcom natoľko pohnú žlčou, že sa neudržia a poriadne vypenia!

Porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák našim súťažiacim pravidelne prízvukujú, že Nákupné maniačky sú relácia o móde a štýle. Hoci niekoľkokrát povedali, že v šatníkoch v štúdiu i na súťažiacich nechcú vidieť vyslovene ležérne oblečenie určené na šport či na oddych na gauči, dámy sa tohto zlozvyku nie a nie zbaviť. Dnešná súťažiaca Alena im ale doslova vyráža dych. V negatívnom slovazmysle. Už v pondelkovej časti sme mohli vidieť, že si so skladaním svojho outfitu asi veľa práce nedala. "Alenka odštartovala tento týždeň a ja rovno mám chuť jej naložiť. Nie sama od seba, ale na základe toho, čo vidím. Tepláková súprava...neviem...mám pocit, že je neupravená. Má kabelku, nejaké topánky...úplne v pohode outfit, keď ideš na poštu a vyvenčiť psa. Ale, keď sa ideš ukázať do módnej relácie, tak očakávam, že sa s nejakým konceptom oblečieš," odkázala jej Ema.

NM 24 - Alena outfity Zdroj: TV JOJ

​Nezmení sa to ani v utorok, keď do štúdia príde oblečená v športových legínach a vo vyťahanej mikine. "Alenka...sama si vnukla mi slovo a myšlienku k tomuto outfitu - balans by to chcelo, aby to malo. Balans medzi vedomím, že som v módnej, štýlovej, televíznej relácii, kde sa na mňa pozerá celé Slovensko..." začne Marián. "Všetky susedy, všetky kolegyne," doplní Fajnor. "...porotcovia. Keď by sme už aj susedky opomenuli. Takže, ten balans medzi týmto vedomím a to čo máš na sebe, sa to niekde vychýlilo. Slušne povedané," zhodnotí porotca. "Trošku sa upraviť treba," uzavrie Ema. Samotná Alena však vo svojich outfitoch zrejme problém nevidí. "Módu mám veľmi rada, lebo sa veľmi rada pekne obliekam," povie v Maniačkach. Ako sa jej podarí obliecť na tému Sporty Chic?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!