Maniačky budú z novej témy trošku zmätené: Základ ich outfitu musia tvoriť len dve farby!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré dostanú od poroty, bude naozaj krásne, no napriek tomu z neho budú dievčatá tak trochu zmätené. Na prvé počutie si totiž nebudú úplne isté tým, čo si na seba majú obliecť!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Ivana, Veronika, Jana, Jana a Beatrica. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. „Dámy, vítam vás do nového týždňa. My sme si tentokrát s Mariánom pre vás pripravili tému, v ktorej sa môžete módne vyžiť. Ako pravidelne, ale táto bude jedinečná, pretože sa zapodieva krásou kinematografie. Téma tohto týždňa sa volá: Film Noir. Teda, čiernobiely film. A Marián vám povie, čo od vás očakávame,“ povie Ema Fajnor.

NM 24 - téma Film Noir Zdroj: TV JOJ

​Marián Hornyák súťažiacim vysvetlí, ako konkrétne si ich outfity predstavujú a čo do nich majú zakomponovať. „Keďže sa nebudete môcť vyblázniť a hrať s farbami, o to viac energie môžete venovať hre rôznych štruktúr, materiálov. Tú čiernu nájsť naozaj v rôznych podobách a rôznych štruktúrach. Samozrejme v kombinácii a celej palete čiernobielych odtieňov. To znamená, že sem patria aj rôzne odtiene šedej, čierna takisto má rôznu hĺbku, takže viete vytvoriť naozaj vystavané a kvalitné outfity aj s pomocou týchto dvoch farieb. Nakoniec, čierna a biela sú asi najviac zastúpené farby vo všetkých šatníkoch na celom svete. Držíme vám palce. Máte pred sebou naozaj veľkú výzvu, ale aj krásnu tému a tešíme sa na vaše outfity vo finále,“ zhodnotí porotca. Ako sa súťažiacim podarí popasovať s touto témou?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!