Marián sa nezvládne pozerať na ďalší dobový nákup: Rozčúlený sa dvihne a odíde zo štúdia!

Súťažiace v Nákupných maniačkach mávajú často problém so správnym pochopením témy. Hoci porota vždy v pondelok pomerne detailne vysvetlí, ako si predstavuje finálne outfity, nie vždy ich slová padnú na úrodnú pôdu. Situácia sa opakuje aj tento týždeň a tak zatiaľ všetky nákupy vyzerali ako vystrihnuté z dobového filmu. Marián Hornyák to už v dnešnej časti nevydrží, odmietne ďalej komentovať nákupy a rozčarovaný odíde zo štúdia!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Film Noir. Hoci porota v pondelok svoje zadanie dosť jasne vysvetlila, dievčatá si to opäť vysvetlili po svojom. Keďže názov zadania nebol explicitný, ale skôr poetický, nepochopili, ako bolo myslené. A tak súťažiace namiesto moderných a súčasných čierno-bielych outfitov skladajú oblečenie ako pre hlavné hrdinky zo starodávnych filmov. Týmto smerom sa bude uberať aj nákup štvrtkovej Jany. Pri takmer každom kúsku nezabudne povedať, že vyzerá ako „z tej doby“. Porota bude zúfalá. Ja preberiem slovo, lebo Marián sa už naozaj zrúti. Už sa vpracte do kože! Do akej doby? Do akého filmu? Vy máte zadanie čierna až biela. Medzi tým nejaké sivé spektrum,“ povie Ema.Ale súčasný outfit, moderný. Do dnešných ulíc, pre dnešnú ženu! Do akej doby?“ opýta sa Marián.

NM 24 - Jana dobovy nakup Zdroj: TV JOJ

​Pri každom ďalšom kúsku, ktorý bude Jana v obchodoch pozerať, sa bude stupňovať porotcova frustrácia. Všetci módni svätí, stojte pri mne! Keď ja toto ustojím v piatok, tak mi môžete gratulovať, lebo veľmi trpím. Akože, ani v najodvážnejších a najhororovejších snoch som si nepredstavoval, že tohtotýždňová téma môže dopadnúť ako kostým do filmu z 50. rokov. Nie, už sa k tomu ani nevládzem vyjadrovať,“ vzdychne si. Trpezlivosť mu však dôjde v momente, keď maniačky v butiku s bižutériou objavia retro fascinátor. „Baby, zakryte niekto Mariánovi oči a zoberte ten fascinátor mimo obraz, lebo on tu skolabuje!“ zasmeje sa Ema. Ja to vyriešim! Prisahámvačku, prvýkrát v tejto sezóne, ja to vzdávam!“ skonštatuje Marián a odíde zo štúdia. Bude napokon Jankin outfit naozaj vyzerať dobovo alebo sa na poslednú chvíľu spamätá? Ako porotcovia zvládnu piatkové finále?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!