Dámy, obľubujete túto kombináciu? Ak chcete vyzerať vkusne a štýlovo, vyhýbajte sa jej!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Móda v súčasnosti poskytuje oveľa širšie mantinely, no stále existujú určité nepísané pravidlá, ktorými by sme sa pri skladaní našich outfitov mali riadiť, ak chceme vyzerať štýlovo a upravene. Pravidelne nám ich približujú porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák v rámci relácie Nákupné maniačky, keď hodnotia jednotlivé súťažiace. A tento týždeň nebol výnimkou. Azda najviac módnych rád rozdali pri utorkovej Patrícii, pretože skladanie outfitov nie je podľa ich slov jej najsilnejšou stránkou. Najviac skritizovali jej červenú lakovanú kabelku, ktorá pôsobí hocijako, len nie vkusne a štýlovo. „Ak si mám predstaviť babkovskú kabelku, tak toto je presne príkladom. Kombinácia hadej kože, lesku, tvaru, do toho výrazná červená farba...toto je pre mňa úplne babkovská kabelka z trhu. Totálne,“ vyjadrila sa Ema. Ak je niečo najtypickejšie gýčové, tak je to červená lakovaná kabelka. Ktorú podľa mňa, ženy, prosím, obrovským oblúkom cez Madagaskar obchádzajte,“ odkázal Marián diváčkam.

NM 24 - cervena kabelka a cervene topanky Zdroj: TV JOJ

​Najväčší gól však prišiel, keď Paťka ukázala červené lakované lodičky a podotkla, že ich nosieva spolu so spomínanou kabelkou. „Keby ste ma chceli módne mučiť, donúťte ma pozerať sa na kombináciu týchto dvoch doplnkov. Červené lakované topánky a červená lakovaná kabelka…“ zhrozila sa porotkyňa. Módna Somoda-Gomora! Ženy, prosím vás. Keď červená v outfite, tak len jeden kus. Ale červené topánky a červená kabelka – nikdy!“ skonštatoval Hornyák. V stredu sme mali možnosť vidieť túto „vražednú“ kombináciu nielen na Patrícii, ale aj na Noemi. Obe skombinovali červené lodičky s červenou kabelkou, no práve tu bolo vidieť, že ak aj dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté. Pondelková súťažiaca potlačila dramatickosť doplnkov čiernobielym outfitom, utorková maniačka ju zas podporila červenou károvanou sukňu, čipkou a perlami. Preto, dámy, ak nevyhnutne potrebujete zladiť kabelku a topánky, v prípade, že ide o doplnky červenej farby, zvyšný outfit voľte radšej v neutrálnych farbách.

NM 24 - cervene doplnky Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!