Z novej témy sa môžu zrodiť krásne outfity: Tenisky sú zakázané a TENTO prvok je povinný!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú štvoricu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Hoci bude v porovnaní s niektorými inými témami pomerne prísna a exaktná, súťažiace sa potešia. Vzniknúť totiž môžu nádherné a inšpiratívne outfity!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Karolína, Jasmin, Magdaléna a Lela. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. „Zdravím tohtotýždňové Nákupné maniačky. Tak ako v minulosti sme s Mariánom občas zvolili tému, ktorá sa týka jeden časti vášho outfitu, tentokrát sa to bude opakovať. Verím, že to bude originálne, že vás to bude baviť. Názov tohtotýždňovej témy znie: Preppy Modern,“ povie Ema Fajnor.

NM 24 - tema Preppy modern Zdroj: TV JOJ

​Kto tento módny štýl nepozná, mohol by ostať zaskočený. Marián Hornyák však súťažiacim i diváčkam a divákom vysvetlí, aký outfit si predstavujú. „Trošku vás potrápime v týchto outfitoch s golierikmi. Golieriky budú veľmi trendovou záležitosťou práve pre sezónu jar/leto 2024, takže spoliehame sa na to, že obchody ponúknu dostatok takýchto kúskov. Váš outfit musí obsahovať golierik – či už to bude košeľa, blúzka alebo nejaká polokošeľa, polotričko. Tých možností tam máte naozaj niekoľko. Nechceme od vás vintage kostýmy. Nezabudnite na vhodnú obuv, takisto sú tu také typické prvky. Rozhodne žiadne tenisky sa k takémuto štýlu nehodia. Verím tomu, že si to trošku napozeráte, inšpirujete slovenské ženy. Držíme vám palce, vidíme sa vo finále,“ dodá porotca. Ako sa podarí súťažiacim zvládnuť toto zadanie?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!