Porota vymyslela nádhernú slávnostnú tému: Takéto zadanie by si priala každá súťažiaca!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá nielenže poteší aktuálne súťažiace, ale určite by urobila radosť každej jednej dáme, ktorá by sa do Maniačok prihlásila!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Lucy, Emily, Tatiana, Michaela a Sonja. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy, ktorá bude naozaj špeciálna. Naša relácia oslavuje 11. výročie od prvého uvedenia na televíznu stanicu a my sme sa rozhodli dať vám tému: Narodeniny!“ povie Ema.

NM 24 - tema Narodeniny Zdroj: TV JOJ

​Marián ako obvykle vysvetlí, ako konkrétne si outfity našich súťažiacich predstavujú. „Vašou úlohou bude zostaviť si outfit na oslavu vašich narodenín. Takže, budete hviezdy večera. Mali by ste sa cítiť dobre a komfortne. Malo by to ísť z vás, takže máte jedinečnú príležitosť ukázať aký je váš štýl, čo sa vám páči a hlavne v čom vyzeráte skvele, v čom sa cítite skvele. Nemusíte byť v nejakých dlhých šatách, róbach. Nečakáme tu veľkolepé outfity. Pokojne niečo komornejšie. Koktejlové šaty určite nájdete. Je na vás, či prídete len v šatách s nejakými extra doplnkami, alebo siahnete po vystavanom outfite až po kabát a kožúšok. Je to absolútne vo vašich rukách. Veľmi sa na vás v piatok tešíme. Celý týždeň budeme s vami oslavovať, takže užite si každá jedna svoj deň, deň D a vidíme sa v piatok vo finále,“ povie Hornyák. Podarí sa našim súťažiacim vyskladať outfity, v ktorých zažiaria?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!