NM 24 - Marian Hornyak a Ema Fajnor

Odpadnete, ako kedysi vyzerali Marián Hornyák a Ema Fajnor: Fíha, to je ale premena!

Relácia Nákupné maniačky oslavuje neuveriteľné 11. výročie odo dňa, keď uzrela svetlo sveta. Najprv sme ju začali vysielať na stanici WAU, no po čase dostala priestor na JOJke a stala sa ikonickou. Súčasťou relácie je už od prvej časti stylista a porotca Marián Hornyák. Pamätáte si ešte ako vtedy vyzeral?

Nákupné maniačky sa začali vysielať presne 15. apríla 2013 a v tento deň sa začal písať aj osud Mariána Hornyáka, ktorý je stabilnou súčasťou programu až dodnes. Hoci sa po jeho boku vystriedali viacerí stylisti, on jediný zotrval. Ja som už súčasť inventáru Nákupných maniačok. Čakám, kedy mi vytetujú nejaké inventarizačné číslo na čelo,“ zasmial sa porotca. „To, že som stále porotcom, je asi aj vďaka mojej schopnosti aj tisícikrát povedať niečo aktuálne k tomu istému.“ V čase, keď už naplno hodnotil outfity jednotlivých súťažiacich, jeho kolegyňa Ema Fajnor drela školské lavice. Mala vtedy 15 rokov a chodila do deviateho ročníka na základnej škole.Našu reláciu určite od jej vzniku registrujem a sledujem. Mňa teší, že bizarné a humorné momenty zo starých častí ostali živé dodnes. Keď som dostala príležitosť stať sa súčasťou nových sérií, veľmi som sa na to tešila,“ povedala tmavovláska.

NM 24 - Marian kedysi a dnes Zdroj: TV JOJ

​Za 11 rokov sa z tínedžerky stala dospelá pracujúca žena a tak je aj pochopiteľné, že sa zmenil aj jej vkus. „Keďže ide o obdobie základnej školy, tak bolo účelom môjho odevu zapadať a mať v danej spoločnosti bezpečné miesto, kde by som nepútala nepriaznivú pozornosť okolia na moje outfity. V rámci života prišla za 11 rokov prirodzená zmena, keď som dospela a vyvinula sa do podoby a názorov, z ktorých dnes pozostávam,“ dodala s úsmevom. Plynutie času si všíma aj Hornyák a to najmä na súťažných outfitoch. „Samozrejme ako plynie čas, sa mení aj úprava zovňajšku. Slovenky sa obliekať vedia, chýba im len niekedy trocha odvahy byť jedinečné a nechcieť vyzerať ako tá alebo tamtá,“ myslí si. A čo želá Nákupným maniačkam k narodeninám? „Všetko najlepšie! Nech vedia byť inšpiráciou, pobaviť, vysvetliť, posmeliť a ukázať, že aj obliekanie vie robiť svet krajším.“

NM 24 - Ema Fajnor kedysi a dnes Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!