Porota dala súťažiacim tému s prísnymi podmienkami: Vedeli by ste, ako sa treba obliecť?

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá bude veľmi aktuálna a výsledkom by mali byť elegantné a distingvované stylingy.

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Natália, Eva, Sára, Judit a Eva. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. „Vítam novú päticu nákupných maniačok v tomto týždni. Vzhľadom na to, že naša krajina doposiaľ žila volebnou tématikou, tak sme sa rozhodli dať takýto pracovno- politický podmaz aj tohtotýždňovej téme. A tá znie: Obleč sa ako Prezidentka,“ prezradí Ema.

NM 24 - téma Prezidentka Zdroj: TV JOJ

​Marián im ako obvykle povie, ako si predstavuje outfit so splnenou témou. „Vašou úlohou bude zostaviť si outfit na taký klasický pracovný deň prezidentky. Skúste sa zahrať, ako by ste vy reprezentovali našu krajinu, keby ste sa prezidentkou stali. To znamená, že musíme myslieť aj na aspoň základné protokolárne pravidlá – nesmiete mať odhalené ramená, dĺžka sukne musí byť minimálne po kolená, mali by ste mať neutrálnu obuv v neutrálnych farbách. Žiadne vzory, volány, žiadne módne výkriky. Veľmi decentný, elegantný a distingvovaný outfit. Verím tomu, že to zvládnete a každá z vás sa stane skutočnou dámou a možno niekedy v budúcnosti aj prezidentkou našej krajiny. Držíme vám palce a vidíme sa v paláci?“ povie Hornyák. Podarí sa súťažiacim splniť predstavy našej poroty?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!