Judit s novým účesom a dokonalým mejkapom poriadne omladla: Wau, je z nej úplne iná žena!

Vo štvrtok sa v Nákupných maniačkach vybrala do obchodov súťažiaca Judit, ktorá sa s pomocou svojho syna mala zmeniť na prezidentku. Okrem Maxíka jej však k celkovému výzoru pomohla aj naša maskérka, ktorá z nej vykúzlila úplne inú ženu!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Obleč sa ako prezidentka. Táto významná funkcia si vyžaduje prísne dodržiavanie protokolu, takže dámy sa musia pri svojich stylingoch krotiť a byť viac distingvované, než oblečené podľa módnych výkrikov. Týka sa to však nielen oblečenia a doplnkov, ale aj účesu a mejkapu. Musia pôsobiť upravene, no nie príliš výrazne či vyzývavo. Vo štvrtok sa túto úlohu snažila splniť Judit, ktorá spolu so svojím synom vybrala slušivý sivý kostým, ktorý doplnila bielou košeľou, neutrálnymi elegantnými lodičkami a decentnou kabelkou.

NM 24 - Judit premena Zdroj: TV JOJ

​Ruku k záverečnému dielu pridala aj naša šikovná maskérka Júlia, ktorá Judit zmenila na nepoznanie.Judit som videla po dlhšej dobe a urobila mi obrovskú radosť, pretože vyzerá vynikajúco. Krásne jej narástli vlasy, aj zhustli, takže sme mohli urobiť pekný účes už z jej vlasov a nemuseli sme zháňať žiadnu parochňu. Myslím si, že takéto krátke vlasy jej veľmi svedčia a vyzerá šik,“ povedala naša vizážistka. Vďaka jej mejkapu a úprave vlasov Judit viditeľne omladla a ešte viac sa rozžiarila. Čo poviete?

NM 24 - Judit premena Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!