Eva obhájila triumf v Maniačkach a ukázala, že má dobré srdce: Výhru venovala Juditke!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Prezidentka a až na menšie detaily sa s tým všetky popasovali so cťou. Vyhrať však môže len jedna a po súčte bodov od súperiek a poroty sa víťazkou stala piatková Eva. Po vyhlásení výsledkov sa však postarala o milé a dojímavé prekvapenie!

V Nákupných maniačkach tento týždeň súťažili dámy, ktoré sme už v relácii mali možnosť vidieť. Z pestrej pätice súťažiacich to bola len piatková Eva, ktorá už v minulosti zvíťazila. Nuž, a výhru sa jej tento týždeň podarilo obhájiť, keďže za svoj outfit na tému Obleč sa ako prezidentka získala od súperiek a poroty najviac bodov. Opätovný triumf ju, samozrejme, potešil, no rozhodla sa, že si finančnú výhru nenechá. Dievčatá, veľmi pekne vám ďakujem, asi ste vložili do mňa tú dôveru. Aj vám veľmi pekne ďakujem. Ale ja by som moju výhru aj tak darovala tebe, pretože ty ju potrebuješ viacej. Aby si si to so synom užila,“ povedala vo finále.

NM 24 - tema Prezidentka finale Zdroj: TV JOJ

​Eva tak zopakovala dojímavý skutok víťazky Diany z týždňa Popoluška, v ktorom Judit súťažila. Že som svoju výhru darovala...mňa tie peniaze nezachránia. Ja na to nie som tak finančne odkázaná. A myslím si, že po týždni strávenom s ňou...ona si tie peniaze zaslúži. Aj ich potrebuje a aj si ich, hádam, užije,“ zhodnotila červenovláska. Judit jej skutok nesmierne dojal a potešil. Financie totiž veľmi potrebuje. „Tieto peniažky určite zase pôjdu bokom. Lebo to svoje bývanie, ktoré chcem mať, už dúfam, že za chvíľu sa mi to podarí. V tom mi určite pomôžu,“ dodala.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!