Súťažiace budú mať z novej témy zmiešané pocity: Kabelku na tento účel nebudú potrebovať!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú štvoricu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá v súťažiacich vzbudí poriadne zmiešané pocity!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Božanka, Monika, Diana a Eliška. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. Vitajte pri sledovaní módnej relácie Nákupné maniačky. Víta vás Ema Fajnor a Marián Hornyák. Módna situácia na Slovensku je skutočne alarmujúca. A o tomto prostredí vám viac povie Marián,“ začne Ema.

NM 24 - tema Moderatorka spravodajstva Zdroj: TV JOJ

​Názov témy i predstavy o jej realizácii priblíži už tradične Marián Hornyák. „Potrebujeme posily a potrebujeme váš módny štýl. Vašou témou bude obliecť sa ako moderátorka hlavných večerných správ na televízii JOJ. Môžete mať kľudne nejaké pastelové farby, slušivé kostýmy, jednoduché šaty, čisté línie. Žiadne vzory, žiadne výrazné doplnky. Nepotrebujete ani kabelku, takže môžete naozaj investovať do kvalitných materiálov, slušivých strihov. Topánky nebude veľmi vidno, takže môžete zostať pri neutrálnej klasike. Veríme tomu, že to zvládnete a tešíme sa na vás v piatok vo finále,“ povie porotca. Ako sa súťažiacim podarí splniť toto zadanie?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!