Do Maniačok prichádza najstaršia súťažiaca: Aha, kto bude nakupovať so speváčkou Božankou!

Móda nie je otázkou toho, koľko má človek rokov, ale toho, či má vkus. Preto v ikonických Nákupných maniačkach neexistuje vekové obmedzenie a ukázať sa v nich môžu dámy s akýmkoľvek dátumom narodenia. Tento týždeň nám svoje schopnosti vyskladať outfit na zadanú tému ukáže doposiaľ najstaršia súťažiaca, a to známa speváčka šlágrov – Božanka!

Speváčku Božanku azda ani netreba príliš predstavovať. Na Slovensku sa preslávila spievaním šlágrov, ktoré obľubujú viaceré generácie. Keďže blondínka často vystupuje a k jej práci patrí aj príjemný vzhľad, asi nie je prekvapením, že má k móde blízko. Tento týždeň to dokáže v Nákupných maniačkach, v ktorých bude spolu s ďalšími dámami súťažiť.Myslím, že som tak trošku aj nákupná maniačka. A ten vek...no, keď musím prezradiť, tak mám 73 rokov,“ povie v pondelkovej časti, ktorá bude zároveň jej nákupným dňom.

NM 24 - Božanka Zdroj: TV JOJ

​Speváčka vie, že urobiť dobrý prvý dojem sa dá len raz, preto sa hneď v prvej časti predstaví v naozaj slušivom outfite, ktorý pochváli aj porota. „Božanka sa nám naozaj ohákla, ako sa to na správnu dámu patrí. A, áno, takto to má vyzerať. Že máte si dať záležať a v ten svoj deň vyzerať čo najlepšie. Ak nie najlepšie – mimo súťažného outfitu,“ skonštatuje Marián Hornyák. Božanka sa na brázdenie obchodov nevyberie sama, ale vezme si so sebou aj nákupného poradcu. Tým bude osoba, ktorá jej je veľmi blízka. „Chcem vám predstaviť môjho módneho poradcu, ktorý má štýl, vie sa krásne obliekať, je môj kolega, producent, manažér. Spolu vystupujeme, prakticky sme stále spolu. Tak nemôže nikto iný chýbať, len on,“ povie o Martinovi Jakubcovi. Aký outfit sa im podarí vyskladať a koľko bodov Božanka získa?

NM 24 - Božanka Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!