Božanka prekvapila svojím obľúbeným outfitom: Tipovali by ste, že nosí niečo takéto?

V ikonických Nákupných maniačkach tento týždeň súťaží aj známa speváčka šlágrov Božanka, ktorá od prvej chvíle dokazuje, že vek je len číslo. Napriek tomu, že na torte sfúkla už 73 sviečok, oblieka sa ako mladica. A jedným zo svojich obľúbených outfitov poriadne prekvapila!

Ako prvá svoj súťažný outfit na tému Moderátorka spravodajstva skladala speváčka Božanka, no skôr než sa vybrala do obchodov, nám ukázala svoj šatník. A ten bol dôkazom toho, že móda nie je otázkou toho, koľko má človek rokov, ale toho, či má vkus. Blondínka má vo svojej zbierke naozaj množstvo zaujímavých kúskov, ktoré by si na seba dala aj nejedna o polovicu mladšia žena. Azda najviac ale prekvapila, keď sa priznala, že jej najobľúbenejším kúskom sú džínsy. Keďže sa venuje spievaniu šlágrov, väčšina ľudí si ju asi spája najmä s kvetovanými či volánikovými šatami. Rifle v kombinácii s koženkovou bundou a voľným topom boli preto niečím, čo od nej asi nikto nečakal.V tomto sa cítim ako ryba vo vode. Toto je môj obľúbený outfit, ktorý mám bežne na kávičku s priateľmi, na prechádzku, do mesta. Takto sa cítim najlepšie. Ešte lepšie ako v šatách,“ prezradila Božanka.

NM 24 - Bozanka outfit Zdroj: TV JOJ

​Speváčkin uvoľnený outfit pochválila aj porota. Napriek tomu, že účastníčkam často vyčítame, že majú obopnuté nohavice a to sa už nenosí, sú ale prípady, kedy si myslím, že sa to hodí babám a ženám. A vždy to rada pochválim. Rovnako si myslím, že sa to hodí aj Božanke. Pôsobia mladistvo a naozaj robia veľmi peknú postavu, pretože tú jej existujúcu peknú postavu krásne kopírujú. Tiež sa mi páči, že sú tie nohavice ozvláštnené o tú výšivku,“ povedala Ema Fajnor.Je to ideálne skombinované s voľným topom a to ostatné je už maličkosť,“ doplnil Marián. Ako sa bude dariť ďalším súťažiacim?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!