Marián Hornyák to povedal otvorene: TÚTO chybu robia Slovenky v obliekaní najčastejšie!

Ikonická relácia Nákupné maniačky pred časom oslávila svoje 11. narodeniny a zároveň sme oslavovali aj jubilejnú 700. epizódu. Za celé obdobie sa v tomto programe vystriedali stovky dievčat a žien, ktoré nielen skladali súťažné outfity, ale aj ukazovali svoje šatníky. Nuž, a na základe toho porotca Marián Hornyák pomenoval, s akým „módnym problémom“ Slovenky najčastejšie zápasia. A nie, nie sú to iba legíny.

Ak by sa vás niekto opýtal, či sa Slovenky vedia pekne obliekať, ako by ste odpovedali? Porotca Marián Hornyák v tom má jasno. No, ako to už býva, má to svoje „ale“. „Samozrejme ako plynie čas, sa mení aj úprava zovňajšku. Slovenky sa obliekať vedia, chýba im len niekedy trocha odvahy byť jedinečné a nechcieť vyzerať ako tá alebo tamtá,“ skonštatoval porotca pri príležitosti 11. narodenín relácie. Snaha zapadnúť do davu však podľa jeho slov nie je jedinou chybou, ktorú dámy často robia. „Tieto davové ošiale fungujú aj v móde. A módne trendy sa aj o to usilujú, aby vznietili nejakú vlnu, ktorá predá čo najviac. K nám prichádzajú trendy pomalšie, ženy sa niektorých trendov zriekajú ťažšie. Teraz to napríklad príde, keď po rokoch obtiahnutých strihov sa do popredia dostávajú opäť voľné... Nie som si istý, či vyzerajú teraz lepšie, keďže sa nenosí prirodzenosť a všetko môže byť pomaly umelé. Mladé dievčatá zas "maskujú" svoju ženskosť a vyzerajú neatraktívne chlapčensky. Vizuálne sa strácajú ako v prírode prepelice na poli,“ poznamenal.

NM 24 - dievcata vo volnom obleceni Zdroj: TV JOJ

​Porotca má jasno aj v tom, ktoré kúsky v ženských šatníkoch miluje, a ktoré by už najradšej nikdy nevidel. Verní diváci Maniačok a Mariánovi fanúšikovia asi šípia, o aké kúsky pôjde. „Potešia ma zaujímavo skombinované jednoduché kusy, ktoré každá žena má a je ťažké sa vymaniť zo stereotypu. Mám rád na ženách šaty a sukne, ktoré podčiarkujú ich ženskosť. Naopak, čo by som korigoval je prvoplánovo naservírovaná "nahota" napríklad v podobe legín, zbytočných vulgárnych strihov a materiálov. Ale ako pri všetkom, treba nájsť akurátnosť a estetiku,“ doplnil.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!