Ako nosiť leopardí vzor a vyzerať pri tom štýlovo? S týmto tipom budete pravá módna šelma!

Zvierací vzor, špeciálne ten, ktorý kopíruje srsť leoparda, je počas aktuálnej sezóny jar/leto 2024 veľkým módnym trendom. Avšak pri nosení takýchto kúskov je vždy len tenká hranica, ktorá oddeľuje štýlové outfity od tých menej vkusných a lichotivých. Ako na to poradili porotcovia v Nákupných maniačkach!

Zvieracie vzory sú v móde pomerne kontroverznou témou, ktorá dámy rozdeľuje na dve skupiny. Kým jedna ich miluje a rada nosí, druhá tvrdí, že by si niečo také na seba nikdy nedala. Ak patríte medzi fanúšičky leopardov v oblečení, určite vás poteší informácia, že v aktuálnej sezóne je táto potlač veľmi trendovou záležitosťou.

NM 24 - leopardi vzor Zdroj: Profimedia

​Má to však svoje „ale“, na ktoré v Maniačkach upozornila porotkyňa Ema Fajnor. „Pozor na to. Lebo leopard je aktuálne veľkým trendom a práve v tých rôznych leopardích potlačiach sú podľa mňa veľké rozdiely v tom, ako to vyzerá. Najlepšie tá leopardia potlač vždy vyzerá vtedy, keď je realistická. Táto potlač mi realistická nepríde a myslím si, že jej aj uberá na kráse a na tom, že pôsobí zastaralo. Práve ten realistický print leopardí je aktuálne moderný,“ vysvetlila. Nuž, a len dodávame, že v jednom outfite vždy rozhodne stačí len jeden kúsok s touto potlačou. Ak vám zvierací vzor prekáža na veľkej ploche, no chcete kráčať s trendami, skúste možno zvoliť len topánky či kabelku so „zvieracinou“.

NM 24 - leopardi vzor Zdroj: TV JOJ

NM 24 - leopardi vzor Zdroj: TV JOJ

 

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!