Zvyknete mať problém, čo si obliecť? S týmito kúskami budete vždy vyzerať upravene!

Skriňa praská vo švíkoch a napriek tomu je niekedy veľmi ťažké vyskladať outfit, s ktorým by sme boli spokojné. Že vám je táto situácia povedomá? Nie ste v tom samy. Inšpirujte sa zlatým tipom od našich porotcov, vďaka ktorému sa oblečiete na väčšinu príležitostí za pár sekúnd!

Premyslíte si v hlave styling, no v skutočnosti nevyzerá tak dobre, ako ste si to predstavovali? Vymeníte zvršok, oblečiete si iný spodok, vrátite pôvodný zvršok, skúsite jedny topánky, ale napokon zistíte, že predsa len by sa viac hodili tie druhé? Kombinovaním často zabijeme veľa času a na konci aj tak nie sme úplne spokojné s tým, čo sme si vybrali. Opisovanú situáciu zrejme pozná mnoho dievčat a žien. Ak ste to už zažili aj vy a chceli by ste vyzerať upravene a štýlovo, aj bez dlhého skladania outfitu a námahy, vyskúšajte zlaté tipy našich porotcov z Nákupných maniačok. Základom je mať v šatníku kúsky, ktoré vyzerajú dobre vždy a za každých okolností. Niekedy zvyknem tak hovoriť, že keď má niekto strašný problém: Čo si mám obliecť? Rýchlo potrebujem niekam ísť, no tak biela košeľa alebo biela mikina sú tie riešenia a odpovede na všetky otázky, čo si má obliecť,“ povedal Marián Hornyák pri Eleninom utorkovom nákupe. Namiesto košele či mikiny sa dá, samozrejme, použiť aj biele tričko v klasickom strihu.

NM 24 - biela kosela a biela mikina Zdroj: TV JOJ

​Svoj tip má aj Ema Fajnor. "Odev vo forme kompletu je na nezaplatenie a šetrí to čas. Ja som do svojho šatníka aktuálne pridala v tmavom denime džínsy a denimovú košeľu, ktoré sú spolu veľmi štýlové a nemusím hodinu vymýšľať outfit. Viem, že to vyzerá super," vysvetlila. ​Pri kúpe kompletov, ktoré sú už nejaký ten čas nesmierne populárne a v obchodoch sa dajú kúpiť v rôznych variáciách, však vyberajte skôr nadčasové kúsky než tie podľa najnovších trendov.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!