Marek Majeský pod vianočným stromčekom? Na tento zážitok u svokrovcov rozhodne nezabudne!

Vianoce u Majeských prebiehajú tradične. Herec prezradil, ako trávi sviatky celá jeho rodinka a zaspomínal si na trapas, ktorý sa mu nechtiac podarilo vyrobiť u svokrovcov počas Štedrého večera!

Ako sa pripravuje Marek Majeský s rodinou na Vianoce a na čo sa herec počas sviatkov najviac teší? „Teším sa na vianočné sviatky, lebo jedna dcérka má šesť rokov, druhá jedenásť. Takže sú to ešte dievčatá, ktoré si vianočné sviatky užívajú a tešia sa na ne. Takže najväčšia radosť je vidieť ich pod vianočným stromčekom, ich rozžiarené očká, ako sa tešia, keď vidia, že Ježiško prišiel a že sme všetci pokope,“ prezradil v rozhovore v Ranných novinách.


Ako to už ale býva, nie vždy všetko ide hladko a ak človek podcení najmä počasie, môže sa mu to vypomstiť. Svoje o tom vie aj Marek Majeský, ktorý vybehol počas zimy von len v tričku a neskôr ho čakal bolestivý večer. „Seklo ma. Presúvali sme sa k svokrovcom cez vianočné sviatky, takže som v zimnom období len tak v tričku nakladal auto. No samozrejme ma ofúklo,“ povedal herec.


Aby toho nebolo málo, z bolesti sa vykľul poriadny trapas. Našťastie, teraz sa už na tom herec zasmial, no v danej chvíli mu určite do smiechu nebolo! „Stalo sa mi to presne na Štedrý večer. Prišli sme k svokrovcom a pred štedrou večerou som presúval stolík a zrazu ma vyplo. Normálne šípka pod stromček medzi darčeky a zostal som tam ležať ako ďalší nemobilný vianočný stromček,“ povedal Marek Majeský v rozhovore.

Sledujte seriál Nemocnica vo štvrtok o 20:35 na JOJke!