Juraj Bača otvorene o silnej spomienke z detstva: Jeho slová o otcovi vás dojmú!

Herec Juraj Bača, ktorého poznáte najmä zo seriálu Nemocnica, si pospomínal na svoje životné míľniky. Jeden z nich vás rozhodne dojme. To, čo pre neho urobil jeho otec, bolo skrátka nádherné!

Juraj Bača patrí rozhodne k hercom, ktorý nemajú problém poukázať na problémy v spoločnosti. Často tak v rozhovoroch či na svojom Instagrame otvára témy, na ktoré má svoj jasný postoj a názor. V jednom z rozhovorov pre Nový čas, sa ale tentokrát rozhovoril o veľmi príjemnej až dojemnej téme. Herec si totiž zaspomínal na svoje životné míľniky, medzi ktoré patrí aj jeho prvý bicykel. Mnohí by si mohli povedať, že čo už len na tom môže byť v živote človeka tak prelomové? Juraj Bača má na to jasnú odpoveď aj spomienku.


Prvý bicykel bol pre herca zlomovým bodom, kedy sa začal cyklistike venovať profesionálne. Ak ste to o hercovi doteraz nevedeli, veru je to tak. Svoj prvý bicykel dostal na Vianoce a hercov otec mal celé toto prekvapenie dokonale premyslené. „Už sme sedeli pri spoločnej rodinnej večeri, všetky darčeky boli rozbalené, užívali sme si tú atmosféru a po tom všetkom tatino zavrel dvere a zrazu som ho zbadal. Ten moment si pamätám veľmi živo, nasledovali úprimné slzy, úprimný plač. Bicykel som si totiž veľmi želal. Dovtedy som jazdil na starom, maminom. Tato kvôli nemu dokonca predal svoje nákladné auto, lebo taký bicykel, po akom som túžil, stál trochu viac. Cyklistike sa venujem dodnes,“ povedal herec v rozhovore pre Nový čas. Nuž, je to veru krásna spomienka a zároveň dôkaz, že rodičia sú často ochotní pre svoje deti urobiť naozaj všetko. Juraj Bača na toto otcove gesto rozhodne nikdy nezabudne.

Nemocnica - Juraj Bača Zdroj: TV JOJ