Zuzana Kanócz má veľký obdiv od svojho partnera: TOTO si na nej Juraj Loj váži najviac!

Zuzana Kanócz a Juraj Loj sú pracovne veľmi vyťažený pár, no snažia sa všetko zvládať. Herec v jednom z rozhovorov prezradil, že najmä vďaka Zuzane. Čo si na herečke Juraj váži najviac?

Juraj Loj aj Zuzana Kanócz rozhodne vedia, aké to je, keď sa musí organizovať čas. Obaja sú totiž nie len pracovne vyťažení herci, ale aj rodičia. O deti či domácnosť je potrebné sa starať a tak sa musia obaja zosúladiť. V rozhovore pre Nový čas ale herec prezradil, ako to u nich doma funguje. „To je asi otázka pre Zuzku, veľmi obdivujem, ako to zvláda. Je to náročné, v podstate každý deň si sadneme s diármi a riešime, kto kedy môže a nemôže byť s deťmi, kto kedy točí a netočí… Preto aj Zuzka na toto obdobie prerušila účinkovanie v televízii. Minulý rok som bol desať mesiacov v Prahe, ona nakrúcala, starala sa o tri deti, čo bolo veľmi vyčerpávajúce. Teraz si preto dáva oddych, ako sa len dá,“ prezradil herec pre Nový čas.

Hviezda seriálu Nemocnica, aj keď je akokoľvek vyťažená, ale dáva vždy prednosť rodine. Potvrdil to aj jej partner Juraj Loj, ktorý zároveň pre Nový čas prezradil, čo si na Zuzke Kanócz váži najviac. „Asi tú jej obetavosť. Že sa dokáže obetovať alebo posunúť svoje záujmy na vedľajšiu koľaj a venovať sa rodine. Radšej nepôjde na dohodnutý koncert, oddychovú dovolenku alebo von s kamarátkou, ktorú nevidela hoci aj rok. V prípade potreby radšej všetko odsunie a bude sa venovať rodine. Pre ňu sú rodina a deti najväčšia priorita,“ dodal Loj pre Nový čas.


Nenechajte si ujsť obľúbenú Nemocnicu opäť na jeseň, kedy sa vráti na obrazovky JOJky aj s novými príbehmi či postavami!