Nemocnicu vysielame už v utorok večer: TOTO je 5 dôvodov, prečo si nenechať ujsť nové epizódy!

Silné príbehy, vážne diagnózy a komplikované osudy či vzťahy lekárov na pracovisku. Na to všetko, ale aj omnoho viac sa môžete tešiť už zajtra o 20:35 na JOJke. Seriál Nemocnica si vás od svojho štartu získal a teraz sa vracia v plnej sile. Prečo si nemôžete nechať ujsť nové epizódy?

​​1. Reálne príbehy z urgentu, pri ktorých zatajíte dych

Platí všetko, čo platilo doteraz. Všetky prípady, ktoré uvidíte v seriáli sú reálne a neustále konzultované s odborníkmi. Priamo na pľaci sú zakaždým prítomní reálni doktori, sestry, inštrumentárky i zdravotnícky personál, vrátane záchranárov. Hercov profesionálne korigujú a dohliadajú na bezproblémový priebeh úkonov. Naučiť sa lekársku terminológiu nie je jednoduché a všetci vieme, že medicínske témy si vyžadujú množstvo vzdelania, ale aj pozornosti. Herci, ale aj tvorcovia seriálu robia všetko preto, aby to bolo dôveryhodné na sto percent. V nových častiach sa tak môžete tešiť na skvelý divácky zážitok, aj keď sa budete pozerať napríklad na scénu z operačnej sály


2. Skvelé a hviezdne herecké obsadenie

V seriáli Nemocnica sa môžete aj v novej sezóne tešiť na výbornú hereckú zostavu, ktorá tvorí na pľaci skvelý kolektív. Na obrazovkách uvidíte opäť mená, ako Nela Pocisková, Petra Vajdová, Alexander Bárta, Richard Autner, Marián Mitaš, Zuzana Kanócz, Anna Nováková, Dávid Uzsák, Noel Czüczor, Dárius Koči, Diana Klamová, Dominika Žiaranová, František Kovár, Marek Majeský, Juraj Hrčka, Eva Mores či Judita Hansman. Pribudnú aj nové postavy. Tešiť sa tak môžete napríklad na Moniku Horváthovú, Andreu Karnasovú, Henrietu Mičkovicovú, Karin Adzimovú či Petra Nádasdiho.

3. Pútavé osudy pacientov, horúce milostné zápletky lekárov a množstvo emócií

Na silné príbehy pacientov ste si už ako diváci iste zvykli. Bez nich by to v Nemocnici rozhodne nebolo ono. Aj v nových častiach uvidíte strhujúce scény z urgentného príjmu, ale aj často komplikované vzťahy lekárov na pracovisku. Ani v nových častiach to nebude iné. Vaši obľúbení hrdinovia budú prechádzať rôznymi prekážkami. Autori seriálu sľubujú skutočne pútavý dej, na ktorý ste boli doteraz zvyknutí.

4. Nemocničné prostredie s reálnymi nástrojmi

Dej seriálu sa odohráva v prostredí nemocničného urgentu a všetky rekvizity sú reálne z nemocničného prostredia. Nástroje a zariadenie nemocnice sú funkčné a reálne. V seriáli uvidíte opäť nemocničné priestory, ktoré by ste inak nemali možnosť pozrieť si detailne a navyše nahliadnete do „zákulisia“ lekárskej profesie a priestorov urgentu. Medzi priestory, v ktorých sa odohráva dej patria malá a veľká operačka, umyvárka, vyšetrovňa, prípravovňa, izby pacientov, JIS, centrána recepcia, šatne, centrálny príjazd pre sanitku, chirurgické oddelenie či kancelária riaditeľa. Pribudnú však aj nové priestory. Nechajte sa prekvapiť, ako to tam bude vyzerať!

5. Príbehy, ktoré sa dotýkajú každého z nás

Seriál Nemocnica sa stal obľúbeným zrejme aj preto, že sa témy zdravia či záchrany života týkajú každého z nás. Množstvo divákov sa môže nájsť nie len v osudoch pacientov, ale aj samotných lekárov. Medzi nami zrejme neexistuje človek, ktorý by sa v nemocničnom prostredí neocitol aspoň raz. Aj týmto sú tieto témy blízke nám všetkým. Tvorcovia seriálu stavili na vzťahy a príbehy v rôznych kontextoch a za každou diagnózou, ktorú v seriáli uvidíte sa skrýva silný ľudský príbeh. Aj týmto vás seriál Nemocnica chytí opäť raz za srdce!


Nenechajte si ujsť Nemocnicu už zajtra o 20:35 a následne aj v stredu a vo štvrtok na JOJke! 

Tagy: Nemocnica