Hviezda seriálu Nemocnica už sladké tajomstvo neskrýva: Herečka čaká svoje prvé bábätko!

Herečka zo seriálu Nemocnica už viac neskrýva sladké tajomstvo. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Aha, čo nám k tejto krásnej správe prezradila.

Je to oficiálne potvrdené. Herečka zo seriálu Nemocnica, Monika Šagátová, čaká svoje prvé bábätko. V spoločnosti sa len pred pár dňami objavila v šatách, v ktorých už viac neskrývala rastúce bruško. Ako to už býva, prvé mesiace sa zrejme každá budúca mamička snaží zdieľať túto krásnu informáciu len so svojimi najbližšími. Herečke ale tehotenstvo mimoriadne pristane. „Áno, so snúbencom čakáme naše prvé dieťatko a veľmi sa z toho tešíme,“ potvrdila nám krásnu správu samotná Monika Šagátová.

Monika hrá v seriáli Nemocnica postavu Lindy, ktorá si prešla rôznymi osobnostnými fázami. Zo zlej a negatívnej sestričky, ktorá bola značne ovplyvnená svojou poruchou osobnosti, sa časom stala dobrá a láskavá osoba, ktorá bola pripravená každému pomôcť. Moniku Šagátovú ale môžete poznať aj ako hlavnú hrdinku zo seriálu Divoké kone. Tak či onak, talentovanú herečku čaká čoskoro tá najdôležitejšia rola. Stane sa prvýkrát mamou a už teraz je jasné, že sa aj s partnerom, divadelným režisérom Michalom Vajdičkom nevedia dočkať prírastku.

Monike Šagátovej a jej snúbencovi srdečne gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Nemocnica - Monika Šagátová Zdroj: TV JOJ