Vždy láskavej Ivanke poriadne prasknú nervy: Pozrite sa, akú scénu urobí Dušanovi!

Nevinná a láskavá sestrička Ivanka a svojrázny doktor Dušan Martiniak tvoria v seriáli Nemocnica harmonický pár. Lenže, ani tým najkrajším vzťahom sa nevyhýbajú občasné hádky...

Príchod mladých medikov do Nemocnice poriadne zamiešal kartami a tentokrát spôsobí menšiu búrku vo vzťahu medzi sestričkou Ivankou a doktorom Martiniakom. Budúca lekárka Sandra je totiž Rómka a počas svojej praxe pomerne často čelí rasistickým narážkam na jej pôvod. Málokto si však uvedomuje, že je obdivuhodné, ako sa jej podarilo z prostredia rómskej osady vyšvihnúť. Je veľmi silná, šikovná, pohotová a rýchla. To všetko sú predpoklady na to, aby sa jedného dňa stala skvelou lekárkou.

Všimol si to aj doktor Dušan Martiniak, ktorý jej veľmi fandí. Svoj čisto ľudský a profesionálny obdiv voči nej vôbec neskrýva a to sa stane kameňom úrazu. Jeho priateľka, sestrička Ivanka, si to všimne a začne žiarliť. Keď ju navyše pred všetkými pochváli, nezdrží sa a urobí mu priamo na urgente poriadnu scénu. Samotný Martiniak bude z jej nečakanej reakcie úplne zaskočený a chvíľu ani nebude vedieť, ako reagovať. Prevalcuje Ivanku jej žiarlivosť alebo si to napokon všetko vysvetlia?

Nemocnica - Dusan a Ivanka Zdroj: TV JOJ



Sledujte obľúbenú Nemocnicu každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Nemocnica