Roman Poláčik, z nového seriálu Ranč, o svojej manželke: Tieto slová by chcela počuť každá žena!

Romana Poláčika, ktorého dobre poznáte z Nemocnice či Hranice, uvidíte v novom rodinnom seriáli Ranč. No a na nakrúcaní novej ságy ho zastihol aj štáb relácie Top Star. Čo má herec nové v súkromí?

Ranč Zdroj: TV JOJ

Aj keď je herec momentálne pracovne vyťažený, na svoju rodinu si nájde vždy čas. So svojou manželkou majú malého synčeka, ktorý im robí veľkú radosť. Ako to ale herec v reálnom živote má? Stíha napríklad s manželkou preberať všetko potrebné?

„Rozprávame sa o všetkom, pretože chceme byť partnermi jeden pre druhého, ktorí si rozumejú, ktorí vedia čo toho druhého trápi, alebo aký má názor na nejakú vec. Vieme sa aj rozísť v názore, vieme sa potom niekde zísť alebo nájsť nejaký spoločný bod. Vieme ohovárať, vieme sa tešiť, vieme závidieť, vieme byť škodoradostní. Vieme byť ironickí, vlastne vieme robiť všetko,” prezradil herec, aký vzťah majú s manželkou. Zdá sa tak, že sú si nielen partnermi, ale aj najlepšími priateľmi. To je niečo, čo mnohí považujú za veľmi vzácne. Čo ešte herec prezradil o svojej rodinke? To sa dozviete vo videu HORE!